Tror fler känner ungefär såhär

WTF?

Såg en tweet från allas vår Fatemeh

Krav, krav, krav och så lite mer krav. Har vi hört annat från dem någonsin? Har man någonsin hört att ”Fan, Sverige är allt ett väldigt hyggligt land med en väldigt hygglig befolkning, kanske dags att visa lite uppskattning och respekt också”? Knappast va…? Nämnde jag förresten att de kräver saker? Hur klarar de ca 35 miljoner som bor i Afghanistan idag av att bo där? Hur klarar kvinnor och barn av det om inte fullvuxna vältränade och starka unga män klarar det?

Tror @gothbarbie fångar vad väldigt många känner… Man är helt enkelt jävligt less på att se dessa kravmaskiner hela tiden. Speciellt som man VET att Fatemeh bara är en marionett för Ung Vänster.

De bara kräver och kräver men ger inget tillbaka. Inte ens minsta lilla uppskattning får man tillbaka. Det vi fått verkar vara ett herrefolk av krävande ljugande…

Visa originalinlägg 194 fler ord

One Response to Tror fler känner ungefär såhär

 1. Incmaster skriver:

  Har egentligen aldrig handlat om flyktingar men för att få acceptans för den Globala massmigrationen så anges den lögnen till i-länderna. Vad som sker nu är helt enkelt försök till genocide på olika homogena folk bla de vita Europa som inte får vara vitt enligt personer som Barbara Spectre-Sarkozy-Macron-Merkel mfl och som av en händelse tillhör de alla ”de utvalda folket” som de ser sig själva som……mao det hela går ut på att försvaga sina konkurrenter bla just då genom
  folkutbyte eller som elitens kontrollerade FN(UN) där det hela kallas för ”migrant replacement” och med lögnen om att hjälpa en åldrande befolkning hos i-världen. FN vill slå sönder även homogen aländer i Asien då de upplevs som hot av deras ambitioner att bli ett herrefolk. I Japan vill de se ca 40% bestående av araber+svarta vilket i princip skulle innebära den japanska kultiren+etniciter förstöras…samma sak vill de göra i Syd-Korea.

  Dessa FN tjänstemän finns bla hos IOM ett tidigare NGO-organisation som nu inlemmats inom FN. det är denna tankesmedja
  som la fram idén om safe migrant packt förra året som skrevs på av just av Sverige där i princip de som skrev på uppger sina gränser och tillåta alla som vill ta del av svenska skattemedel ska få det oavsett skäl,behövs alltså inga flyktingskäl längre……………….

  Det hela är ett Globalt NWO(new world order) bygge av eliten där inga raser ska få finnas utan ett enda folk som är uppblandat+avsaknad av kultur och historia..mao en sorts nytt slavfolk (se Orwells 1984)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: