Ekofascismen breder ut sig

När skjutningen i El Paso inträffade för en vecka sedan så var vänsterpressen snabb med att lägga skulden på president Donald Trump. Hans politik att sätta stopp för den illegala invandringen från Mexiko hade, menade man, uppmuntrat Vitmakt-rörelsen till att handgripligen skjuta ihjäl invandrade mexikaner i El Paso. Och det var också den beskrivningen som blev dominerande i Sverige.

En av de få journalister som inte köpte detta förenklade budskap var Linda Nordlund på Expressen.

Hon skriver: ”Strax innan dådet postade gärningsmannen ett manifest på nätet, där han förklarar sina motiv. ”Hela mitt liv har jag förberett mig inför en framtid som inte längre finns”, skriver han. Lösningen är därför, enligt hans vridna logik, att stoppa miljöhotet från överbefolkning genom att kasta ut latinamerikanska immigranter. Han tror inte att USA kommer att genomföra de nödvändiga åtgärderna mot klimatkrisen om landet inte är etniskt homogent – det vill säga vitt.” (Läs mer).

Relaterat: Miljöpartiets rötter i ekofascismen skrämmerRelaterat:

2 Responses to Ekofascismen breder ut sig

  1. Incmaster skriver:

    El Paso var ytterligare en av många illuminati-shower som spelades upp för allmänheten som gång efter annan låter sig luras av den falska MSMedian Globalt…se nedan borgnästaren i ElPaso som flinar och ler när han ska berätta om ”dådet”, kan inte hålla sig när han ska framträda och berätta sagan….
    —Aug 6 2019 Dupers Delight Beto Laughs Talking About Texas Incident—


    .

  2. Incmaster skriver:

    här är den videon om borgmästaren

Lämna en kommentar