När kommer Anders Lindberg att sluta ljuga?

Det är frågan jag ställer mig. Läser hans alster i dagens Aftonbladet. Mannen tar upp Christchurch. Men jag har aldrig läst att han har tagit upp något när det har varit en muslimsk terrorist som dödat kristna i mängder. Det tyder på att han har en agenda och kommer att fortsätta att framföra sin propaganda som vanligt.

Dessutom kan han fråga alla länder som har blivit övertagna av muslimer hur de har upplevt hans myt.

Varjager

2 Responses to När kommer Anders Lindberg att sluta ljuga?

 1. EuroScenes3 skriver:

  Om svensken blir minoritet vilket de kommer att bli om inget görs så kommer Sverige domineras av muslimer och deras Islam. Är alltså ingen myt utan fakta. Tror det var i Oslo där det vanligaste namnen på nyfödda gossebarn idag är muslimska namn vilket visar på hur långt det har gått även i grannlandet.

  Anders slutar artikeln med följande nonsens: ………..”Men pratet om demografisk förändring kan bokstavligen talat vara livsfarligt. Hudfärg eller hårfärg kan man ju inte ändra. En slöja eller kippa går att ta av men religion och etnicitet är själva grunden för vem man är. Så hur återskapar man den demografi som flytt?….”

  Varför skulle det vara livsfarligt att vilja behålla sitt lands etncitet och kultur?? Att gilla läget att se sin kultur försvinna ska ses som något positivt enligt denne.Ställ frågan till Anders+EXPO då vad de tycker om att Israels ledare uttryckt tydligt att ”de inte vill ha några migranter-flyktingar i landet då detta skulle hota demografin och Israels identitet och kultur??
  Vissa länder anses ha rätt till sin kultur och etncitet men andra icke…….hyckleri javisst 🙂

 2. ”The Protocols of the Learned Elders of Zion” ger Er svaret på frågan om vad det är som händer.
  Läs den; finns på amazon, bl a.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: