Bild som ställer en bra fråga.

Varjager

2 Responses to Bild som ställer en bra fråga.

 1. Tandrevold skriver:

  För folket har migranterna kallats ”flyktingar” för att på så sätt öka acceptansen för det stora folkutbytet vilket det faktiskt är fråga om.
  Om de nu vore äkta flyktingar så åker man inte hem på långsemester i det land man ”flytt” ifrån. Finns ehtiopier-somalier mfl som lever näst intill lyxliv hemma när det åkt tillbaks med den skillnaden att nu har de ett Bankkonto som fyll på rejält av dumsvensken,de kan alltså leva ett lyxliv därhemma och inga kontroller görs på dessa. Och vanligt är att man innehar flera ”alias” dvs flera identiteter i olika kommuner för att på så sätt luta svenne på bidrag,man kan.ha både 2-3 eller fler IDn.
  Det stora folkutbytet är en av FNs generalplaner för att förstöra homogena fungerande länder. Förutom Europa har man targeted
  S.Korea och Japan. Förra året smugglade Soros NGOs organisationer in ca 500 Yemeniter (yemen) till paradisön Cheju-island(Jeju) i SydKorea till stort förtret för öborna som genast protesterade och sa att ”vi vill inte att Korea och vår ö ska bli som Sverige” dvs kaos+kriminalitet+våldtäkter mm. Man kände alltså till Sveriges invandrarkaos.
  Den obskyra tidigare NGO(non government organisation) som heter IOM är de som lanserat ”safe migrant pact” den om fri öppen invandring där Sverige kastade sig över på att skriva under 2018.
  IOMs anonyma tjänstemän har nu blivt ett FN organ………….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: