Att erkänna fel är inte lätt

Elise Rydahl ”arbetade” heltid med politiska frågor och försörjde sig med socialbidrag -men när hon närmade sig trettio år började hon känna sig tveksam till alltihop och började ta sig ut ifrån det hon upplevde som en bubbla.

Hon känner nu ånger över vissa saker i sin tid inom vänstern. De hade stört demonstrationer och försökt tysta de som var emot invandringen. Hon inser idag att det var de invandringskritiska som hade rätt tvärtemot vad hon då trodde. (läs mer)

Det var inte förrän i 30-års åldern som vänsteraktivisten började lyssna på andra och se verkligheten som den är. Andra blir aldrig vuxna i den förljugna akademiska världen.

/Elfyma+

One Response to Att erkänna fel är inte lätt

  1. Sasson skriver:

    Marxismens huvudmål är att förstöra den vita kulturen därav deras multikultikrameri . alltsedan de marxistiska (((jakobinerna))) under den franska revolutionen samt de 2 efterföljande kommunistiska pariserkomunernas revolution i så har mängder av fantastiska kulturminnen förstörts i Frankrike. I Ryssland mördades 20+miljoner etniska ryssar av de röda (((bolsjevikerna))).
    Vilka var nu de som startade eländet förklaras av Soltznitsyn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: