Tomas skrev detta på Thoralfs blogg. Jag vill sprida information.

Jag läste ett talande och bra inlägg om vad som väntar när muslimerna tagit över.
För vi kan vara där snart, med Eva Brunne och hennes likasinnade fårskock glatt välkomnande till att inta landet Sverige, för vi lägger oss platt inför ”fredens och kärleken religion”. Finns det ett lika naivt trögfattat land? Och alla inom sv kyrkan ( nästan)är med i pk-kören, ingen vill bli pestsmittad som att kritisera islam. Utan alla sjunger samma sång vid lägerelden om alla(h)s lika värde , mångkulturens lov och böneutrop främjar integrationen.

”Det våld som idag utbreder sig i invandrartäta områden i allt fler svenska städer är ingen tillfällighet som beror på arbetslöshet, brist på ungdomsgårdar eller svensk rasism.
Utvecklingen följer ett exakt förutsägbart mönster som förekommer och har förekommit genom hela historien där islam utbreder sig .

Detta mönster är, kortfattat, att när ”den muslimska befolkningen” består av 1% av befolkningen skadar de ingen, när ”de” är 5% kräver ”de” ”oproportionerliga rättigheter” som halalkött och huvudbonader, ”

När muslimerna uppnått 10% av befolkningen, vilket man gjort i fler större städer idag i Sverige och Europa, börjar de använda laglöshet och våld för att klaga över sina förhållanden och skapa fruktan genom exempelvis bilbränder, stenkastning och gängvåldtäkter, när ”de” är 20% bildar ”de” terroristgrupper och bränner kyrkor.
När ”de” är 60% utför ”de” sporadiska folkmord, när ”de” är 80% blir det statliga folkmord, och när ”de” är 100% av befolkningen börjar ”de” döda varandra av olika orsaker.

Det bodde muslimer i Sverige även på 60-talet. Men då var det aldrig tal om bilbränder, gängvåldtäkter, stenkastning på blåljuspersonal, skjutningar i förorter osv. Då var dom så få i förhållanden till övriga befolkningen .
Men nu är drygt 10% i Sverige muslimer. Och våldet i samhället idag är till 98% kopplat till invandrare från mena-länder.

One Response to Tomas skrev detta på Thoralfs blogg. Jag vill sprida information.

  1. Karin Svensson skriver:

    Undrar om det inte är dags att packa väskan och lämna skeppet innan undergången. Nu är jag rädd på riktigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: