Att syltryggens parti har så starka ledare lokalt. Det är imponerande.

Staffanstorp does it again: Inför slöjförbud.

Integrationsplikt och slöjförbud för barn i för- och grundskola. Det är några av de nya förslagen som Staffanstorps starke man Christian Sonesson (M) lägger fram i syfte att integrera de invandrare som kommunen har tvingats ta emot.

Jag är imponerad av att det finns politiker som vågar ställa krav på invandrare. Annars är svenska politiker väldigt fega och kräver enbart av svenskar att vi ska leverera. En bra politiker ställer kraven på kravmaskinerna med.

Varjager

One Response to Att syltryggens parti har så starka ledare lokalt. Det är imponerande.

  1. Tandrevold skriver:

    Politikernas älsklingsfras ”integration” förblir endast en skrivbordsprodukt och inget annat. Dessa mängder av ekonomiska migranter och snyltare kommer inte lägga 2 strån i kors för att ”bli svenskar” som många inbillar sig utan tvärtom kommer de odla sin kultur/religion än mer när de är på främmande mark som i Sverige.
    De söker sig även till områden där sina landsmän bor och bygger upp på så vis enklaver i Sverige som man kan se bla i Södertälje. Inga svenskar vill bo där. Termen ”white flight” tycks vara okänt hos politikerna i Sverige men är en realitet som bla i USA har skett med många områden…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: