Historiken om mörkläggning av sexuella övergrepp.

Personerna ovan visste mycket väl om de s k ”ensamkommande” männens sexuella övergrepp i grupp mot svenska flickor och kvinnor på festivaler, men de avstod helt från att rapportera någonting i nyhetsmedia om detta.

Från vänster: Peter Wolodarski – chefredaktör DN, Dan Eliasson – dåvarande rikspolischef samt Hanne Kjöller journalist DN & Expressen

Annonser

One Response to Historiken om mörkläggning av sexuella övergrepp.

  1. Co2hypo skriver:

    Importen av män från U-länderna har lett till att Sverige har ett mansöverskott som är värre en tom Kina. Kineserena tar detta på allvar och ser problemen men det gör inte svenska politiker.
    Sverige toppar internationeela våldtäktligan delad plats med ett afrikanskt land vilket säger en hel del om vårt lands tillstånd.
    Männen har lockats till Europa och Skandinavien på falska premisser om att kvinnorna är lättfotade och det lovas stora hus och pengar gratis mm……pga detta så får det enorm pulleffekt på just män söka sig hit vilket de också gjort-gör. Dom här rykten spreds via G Soros ”open society” och andra NGO-organisationer som man spridit i U-länderna om krvfritt bekvämt liv i Europa.
    En annan aspekt är att det även är ett ”avelsprojket” från eliten för att förstöra europeiska folkens identitet genetiskt (se kalergi planen)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: