Lööfs beskrivning av Sverige: Folket får inte tänka fritt – och den som är samhällskritisk riskerar böter

Det borde hon sagt i stället för att kritisera Ungern. För i Sverige jagas folk med blåslampa om de avviker i åsikter. Så vad menar Annie Lööf är värst? Att man värnar sitt folk? Eller att man inte lyder globalisterna?

Varjager

3 Responses to Lööfs beskrivning av Sverige: Folket får inte tänka fritt – och den som är samhällskritisk riskerar böter

  1. Blodsven skriver:

    Sjukast är väl att det finns folk som fortfarande röstar på rödskrikan…

  2. Xmens2 skriver:

    Lööf är en Bilderbergare och därmed en som Globalisterna satsar på en som företräder dem och deras intressen av att förstöra Europa med massinvandring och som följer EU-kommissionens mål att blanda upp europas folk med U-lands dito. Som falska skäl anges det av politikern om ”en åldrande befolkning med låga födslotal” EU-kommissione följer därmed FNs mål om det sk ”Migrant Replacement” eller det stora folkutbytet.
    FN har inriktat sig mot alla homogena länder som i Europa men även Japan och S-Korea vill man se förstöras. FN har uttryckt att man tex vill att Japan ska ha 40% (???) araber-afrikaner………………………………..
    Om så skulle ske så skulle japan snart förlora sin identitet som nation-folk-kultur och det är det vi ser i Sverige idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: