Vänster pöbeln vill ta hem terrorist barnen.

Jan Guillou kallar alla som motsätter sig hemtagandet av terrorist barnen höger pöbel. Samma Jan som har konstant vurmat för alla dessa mördare. Men Jan Guillou kan inte förklara varför vi ska riskera våra barns liv för att han ska kunna sola sig i glansen från sina kära kollegor inom åsiktsförtrycket.

”Sådana barn hade omgående och utan diskussion hämtats hem. Det är alltså de sju barnens härkomst som är problemet. Deras far är den totalstollige svensk-norske terroristen Michael Skråmo.
Därför har det uppstått en hatisk opinion inom landets extremhöger som vill att barnen skall överges som straff för att de valt fel föräldrar.

Att regeringen vacklar inför en sådan pöbel är en skam för Sverige. ”

Han till och med berömmer DN.

”Det är inte politiskt begripligt. Inte ens bombliberalerna i DN eller Expressen visar minsta förståelse inför regeringens konstrande. Till och med DN:s ledarskribenter är rasande:

”Det är ovärdigt en civiliserad demokrati att låta denna barbariska människosyn vinna, ovärdigt en anständig rättsstat – ovärdigt oss.

Sverige måste se till att få hem de här syskonen nu”

(DN:s ledarsida 10 april).”

Jag har googlat och sökt på Jan Guillou och hans fördömanden av islamister och dess terrordåd. Men jag hittar inget. Det tycker jag säger mer om de politiska korrekta som säkerställer att Svensken inte vågar stå upp för det fria ordet.

Jag tycker att detta är en kampanj för att återigen fylla Sverige med terroristernas avkommor och att slå mot vårat land. De hatar det fria ordet. Därför är det samma sak om och om igen.

Varjager

6 Responses to Vänster pöbeln vill ta hem terrorist barnen.

 1. Gismo skriver:

  storm i ett vattenglas då Michael Skråmo inte är-var en existerande person utan en uppdiktad dito av median så således finns ej heller de 7 barnen. Svensk media skapar sådana här falska historier veckovis

 2. Thor skriver:

  Går det inte att hävda att Norge får ta hand om det här?

 3. Thor skriver:

  Guillou får väl adoptera hela skaran.

 4. bengarne skriver:

  Man får se hur många från vänstern som kommer att ta hand om dessa barn eller hamnar de i något utanförskapsområde och med fortsatt indoktrinering.

 5. Alibabba skriver:

  Jan Guillou låter inte svenskt, kan han inte åka hem till sitt älskade Frankrike och stanna där, eller är det så att det blir lite för nära inpå hans höghet med alla salafister som eldar upp alla kulturminnesmärken. ”kulturprofilen” är ju heller inte svensk.

 6. Alibabba skriver:

  Jan får som den judiske dvärgen på DN ställa sig vid gränsen och anmäla sitt intresse att ta en salafist eller radikal islamist så löser det sig, sedan får de berätta för oss andra efter ett år hur det gick eller skriva en bok så de få kommunister som är läskunniga kan läsa om det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: