Bedrägeriet kring Olof Palme

Vid den här tiden, år 1986, löpte Olof Palme en reell risk att bli mördad och levde under hot från en mängd olika organisationer, både inom och utom Sverige.

Det kunde nog uppfattas som en tidsfråga när ett mord skulle komma att ske. Dessutom hade, enligt Claes Hedberg, Olof Palme drabbats av en dödlig sjukdom.

Mot denna bakgrund beslutade, enligt Hedbergs scenario, nyckelpersoner inom socialdemokratin, tillsammans med Olof Palmes familj, att arrangera ett skenmord.

Detta skulle i stället för vanära leda till hjältestatus och en mängd positiva effekter för det socialdemokratiska partiet. (Läs mer)

Nu vill vi veta sanningen om ”Palme-mordet”

One Response to Bedrägeriet kring Olof Palme

  1. Tandrevold skriver:

    Det som skedde med Palme var med eller mindre en ritual av de som styr i manegen eller som man kallar dem i Amerika ”the deep state”. Att eliten sysslar med satanism och dylikt finns flera bevis för bla så var/är tex Bush dä samt sonen båda medlemmar i sekten Sculls&Bones. Ett tydligt bevis för eliternas vurm för detta är tex öppnandet av Gothardttunneln för ett par år sedan där man vid invigningen hade en minst sagt satanistisk show…finns på YouTube fortfarande såvida de inte är borttagna. Nästa hela Europas ministrar var närvarande då…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: