MP och dess ungdomsförbund lägger all skuld på svenska folket som vanligt.

Det är vi som inte vill blanda oss tillräckligt. Det är vårat fel att de mördas och våldtas.

”Grunden till integrationsproblematiken är svenskarnas nationalchauvinism.

Vi är solidariska och tar in folk som ska integreras. Men själva vill vi enbart kompromissa bort ytliga delar av vår egen kultur, typ matvanor, skriver Manuel Cortez Azero och Hedda Berkesand från Grön Ungdom.”

Varför skall vi välja bort en kultur som fungerat i tusentals år? Enbart för att globalisterna vill utplåna vårt folk och våran kultur?

Varför tar inte MP och räcker upp handen och erkänner att de har gjort allt de kan för att förstöra vårat land?

Problemets början och slut ligger i svenskarnas nationalchauvinism. Efter andra världskriget blev Sverige rikt och två behov uppstod, det ena var arbetskraft. Den motsägelsefulla nationalchauvinistiska tankegången kan slarvigt sammanfattas så här: Svensk kultur är överlägsen, därför är vi solidariska och tar in folk som ska integreras. Men svensk kultur är överlägsen, därför bör vi enbart kompromissa bort ytliga delar av vår egen kultur, typ matvanor, och inte delta i någon djupare integration. Världen är här. Globaliseringen kommer att fortsätta. Trots högernationalism, trots och på grund av klimatförändringar. Demokratin måste återerövras i den globaliserande världen; erövringsförsöken blir bara segerrika om vi lugnt och behärskat kompromissar och integrerar. Lyckas vi inte med det är de tragiska dödsskjutningarna i förorten bara en försmak av vad som kommer.

Varför vill Miljöpartiet att Sverige och dess folk ska utplånas?

Jag önskar att mer folk inser hur globalistiska de är.

Varjager

One Response to MP och dess ungdomsförbund lägger all skuld på svenska folket som vanligt.

  1. Sanders2 skriver:

    MP dessa gröna kulturmarxister är mer än naiva som tror problemen med integrationen beror på svenskar. Sanningen är ju det att dessa migranter vill inte bli europiserade eller lägga till sig med svensk kultur-språk etc de har enbart tagit sig hit för att lyfta bidrag som de sedan använder till att bygga hus i hemlandet dit de också åker hem och stannar halvårsvis eller längre emedans bidragen trillar in på Nordeakontot de fått.
    Migranterna söker sig till varandra och bildar enklaver i Sverige, de vill enbart bo bland sitt folk och de få svenskar som finns kvar söker sig bort ifrån området sk ”white flight” fenomenet som är känt i USA bla där främmande folk flyttar in så flyttar de vita ut…..
    Sverige kommer att ”balkaniseras” i olika enklaver med olika folkgrupper och landet blir splittrat och den svenska identiteten försvinner vilket ju är EUs och FNs målsättning dvs white genocide.

    (Googla white genocide samt kalergi)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: