Hånet mot fattigpensionärerna.

(9 min in i sändningen)
“Garantipensionen höjs med 200 kronor”.
Annika Strandhäll:
Det här innebär att 800 000 av Sveriges sämst ställda pensionärer den första januari 2020 kommer att få mer i plånboken.
……….
Kan en (S)köka ges ett mera representativt ansikte än det Annika Strandhäll uppvisar, när hon har mage att beskriva ovanstående som en oerhörd förbättring för landets fattigpensionärer.!?
Vi är ett mycket stort antal pensionärer i vårt land som erhåller en pension långt under EU´s fattigdomsgräns. Och så förutskickar den dekadenta socialdemokratiska regeringens socialförsäkringsminister ynka 200 kronor i ökning (men först nästa år).
Hennes hånfulla min endast accentuerar hur föraktfullt den nu sittande regeringen betraktar och behandlar oss många svenskar som arbetet sedan 13-årsåldern och som många av oss offrat allt för att ge våra barn o barnbarn ett samhälle möjligt att leva i.
När dagen för verkställande av straff för dessa många folk- och landsförrädare som styrt vårt land under senare år ska ske, så kommer undertecknad med varmt hjärta att anmäla sig till tjänst bakom bössorna. Själv är jag villig att stå för kostnaderna av den egna ammunitionen..!
//Kenneth Sandberg

 

3 Responses to Hånet mot fattigpensionärerna.

 1. Janne skriver:

  200:- mer per månad, hurra, pensionärerna jublar, åtminstone vill myndigheterna att vi skal visa tacksamhet och underkastelse för deras brödsmulor! Men 200 kronor är ingen höjning utan det är en ren förolämpning mot gamla människor som slitit ut sig för alla oduglingar, uppkomlingar och värdelösa goddagspiltar som i dag sitter på höga poster i vårt samhälle!
  Och dessutom, dessa 200 kronor blir ingalunda en höjning, utan mest troligt en ren förlust på MINST 200. Skatten kommer att höjas, en ny och dyr TV-skatt införs också, övriga avgifter för pensionärer kommer också att höjas, dyrare mediciner, dyrare vårdkostnader och sjukhusbesök, dyrare hemtjänst mm.
  Dom kommer garanterat att först ta tillbaka 200-hundringen som dom vitt och brett skryter med, sedan kommer dom också att stjäla ytterligare 200 per månad, kanske t.o.m. 500 i övriga fördyringar och skatter!
  Svenska myndigheter är våra bittra fiender och dom vill oss svenskar enbart ont!
  Janne

 2. S-märkt skriver:

  200 kr brutto blir väl ca 140:-kr i handen som de ska få då av de ”generösa och goda” ett minusbud helt enkelt.
  Sverige har visst Europas allra sämsta pensioner undantaget ett baltiskt land. Flertal länder erbjuder ca 70-75% av slutlönen man haft som pension att jämföra med sveriges knappa 30%.
  Enligt FNs kulturmarxistiska samhällsmodell som Sverige följer 100% så ska individerna vara helt beroende av staten och leva på marginalen i tacksamhet……….mycket av den här destruktiva samhällssynen på mäniskor kan ses i ” UN-agenda 21″Globalisternas fantasisamhällen som de vill skapa…
  (ps riksdagsledamöterna fick 1500:- mer på kontot nyligen och har nu i snitt ca 67000/mån i arvode-lön)

 3. […] via Hånet mot fattigpensionärerna. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: