Att sätta demokratin i andra hand

anthropocene

Från landets mest meriterade och kunnigaste klimatforskare professor Lennart Bengtsson kommer dessa tankar rörande klimathysterikernas sviktande tro på folkstyret. En i sanningen sensationellt naiv och verklighetsfrämmande ståndpunkt. Vem tror de kommer att ha makten i den globala diktaturen? Ja inte lär det bli Johan Rockström och VäderPär och knappast heller damerna bakom uppropet.

Lars Bern

Filosofen Torbjörn Tännsjö och meteorologen Per Holmgren (numera miljöpolitiker) oroar sig så till den grad för jordens klimat att de tycker att man bör pausa demokratin. Inte kan man överlåta en sådan mänsklig ödesfråga till okunniga medborgare! Dessa tänkare har nu fått eldunderstöd av nära nog en hel skvadron av så kallade influencer. De har inte uppnått den traditionella skvadronstorleken på 120, men hela 87 (varav 83 driftiga kvinnor) har undertecknat ett traktat där de är beredda att frånsäga sig sin rösträtt för att rädda klimatet. Därtill har de uppfordrat en jättelik skara på 2.1…

Visa originalinlägg 857 fler ord

One Response to Att sätta demokratin i andra hand

 1. Trude DK skriver:

  Det är FN (UN) som driver klimathysterin som en del av strategin av att demontera ner demokratin och nationalstaterna för att sedan låta FN sköta all rulljans som politik mm alltså makten ska övergå från nationalstaterna till FN ungefär som EU-kommissionen fungerar idag. Alltså en liten elit ska sitta i FN och bestämma globalt om allt och alla. Mycket av det här finns att läsa i ”UN-agenda 21” FNs globalistiska hegenomisträvan att kontrollera hela Världen.
  I UN-agenda 21 så vill man:
  1. privat ägande ska upphöra totallt
  2. individerna ska bo i jättestäder med begränsad rörelsefrihet,högst ca 2 km ifrån boendet….
  3. privat odlning förbjudes tom odla din egen sallad
  mm mm
  Googla ”UN agenda 21”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: