En verklighet och en PK version.

I PK media rapporteras det så här.

”Oden i centrala Trollhättan är en galleria med flera butiker och kaféer.

Under några månader har gäng med ungdomar i tonåren som uppehållit sig i köpcentrumet orsakat stök och oro, vilket Ttela också rapporterat.

– Vi inom polisen är väl medvetna om problematiken och håller vår uppmärksamhet dit. Det har varit en del ingripanden mot de här personerna som varit stökiga där den senaste perioden, säger Sten-Anders Jakobsson, t f lokalpolisområdeschef Östra Fyrbodal.”

Enligt andra källor är det så här.

Ett undomsgäng med somalier som är under 15 år har härjat ett bra tag på Oden och gjort både personal och kunder rädda.
Enligt media så är dom bara stökiga och högljudda men sanningen är att dom här killarna mordhotar personal och ordningsvakter som säger till dom att lugna sig, dom skriker ”hora” ”jag ska knulla dig” ”sug min kuk” till kvinnor som kommer in och ska handla.
Enligt ordningsvakter på köpcentrumet så är några av dessa ”barnen” beväpnade med kniv.
Ett rån skede efter att Oden hade stäng för ett par veckor sen det visade sig vara samma gäng!

Media mörkar situationen och folk är i uppror på Facebook om hur man måste hjälpa dessa killar prata med dom, att dom bara är högljudda, och hur man måste ta reda på varför dom är just på Oden, kan det vara problem hemma?

Varför mörkar media det allvarliga i situationen?

Vi vet varför PK medier mörkar sanningen. Pga att det är effekter av massinvandringen.

Varjager

6 Responses to En verklighet och en PK version.

 1. Tinkerton skriver:

  svensk polis/vakter är bakbundna av ondsinta svenska politiker som vill ha kaos i Sverige vilket även är ett beställningsjobb av Globalist Bangsters till Europas politiker som lyder blint sina masters.

 2. robban skriver:

  märkligt nog är det ren och skär rasism att de mörkar när de får reda på att det är somalier som härjar. spelar väl ingen roll vilken färg lösket har. rapportera det ärligt och hantera det enligt svensk lag (inte rasistik pk-lag)

 3. Trude DK skriver:

  så där ser det ut i stort sett i alla gallerior idag. vid besök av dessa tycks 75-80% av besökarna vara ickesvenskar…skrämmande upplevelse faktiskt. Samma sak när du åker T-bana i Stockholm så är svenskarna idag en minoritet..folkutbytet i Sverige går ca 10 x fortare än andra europeiska-nordiska länder. FNs siade att Sverige är ett rent U-land år 2030

 4. Janne skriver:

  Svensk polis varken törs eller vill ingripa mot utländska ligister eftersom dom då riskerar att stuka en tumme eller bryta av en nagel. Däremot sker massiva skrupelfria insatser mer eller mindre regelbundet mot svenska pensionärer som råkat säga sanningen om vad som pågår i Sverige.
  Och det fortgår helt riskfritt, att kränka, terrorisera och gripa gamlingar. Detta är numera deras huvuduppgift och har fått högsta prioritet i det mångkulturella helvetet Sverige!
  Janne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: