Om det blir en ny regering med liberalerna och Centerpartiet. Då ska nog folk fråga sig en sak.

När de själva varnar för den kommande lågkonjunkturen. Fundera på varför arbetsrätten ska överges? Är det för att man ska kunna sparka svenskar och sedan när det vänder så har C och L sett till att bidragstagare fyller jobben som återkommer. Då kan globalisterna stå och peka finger och säga att svenskar är precis lika arbetslösa i Sverige. Att LO viker sig så för globalisterna är förvånade. Sedan att 2 partier med mindre röster styr Sverige så glada mot undergången är konstigt, när de inte bryr sig om 1,1 miljoner svenskar.

Sedan att man lovat att de som röstar på dem att man skulle avsätta Löfven verkar de helt enkelt inte bry sig om. Det är den öppna lögnens mästare vi ser. C och L, hur kan de ens få sina väljares förtroende i framtiden?

Varjager

Annonser

2 Responses to Om det blir en ny regering med liberalerna och Centerpartiet. Då ska nog folk fråga sig en sak.

  1. Vissa påstår nu att det politiska begreppet ”Borgerligheten” inte längre finns, då C och L har bytt sida! Nix, inte alls.
    Allt vad ”borgerlighet” heter, upphörde för drygt 50 år sedan. Den vidriga vänstervågen förstörde allt, liksom en tsunami, som kom i dess väg. Vad som sen’ inträffade var att just den gamla svenska borgerligheten, fullständigt kastade in handduken(arna), försvann och har därefter aldrig setts igen, på ett sätt som är igenkänningsbart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: