Ta terrorhotet på allvar. Sverige får inte vara naivt.

Ta terrorhotet på allvar. Sverige får inte vara naivt.
Under ovanstående överskrift så skriver du Heidi Avellan, eller vem det nu än är på ledarredaktionen, en rad som lyder så här; ” Hur skal samhället till exempel hantera de svenskar som frigavs kring årsskiftet efter att 2010 ha dömts till fängelse för planer på terrordåd mot Jyllands – Posten i Köpenhamn”?
Svenskar Heidi? På ren svenska , vad fan menar du med att skriva svenskar? Dom här asen som du kallar för svenskar heter följande:
Munir Awad, Omar Abdalla Aboelazm, Munir Dhahri och Sahbi Zalout.
Om ovanstående för dig är svenska namn så bör du nog söka dig ett annat jobb där läs- och skrivkunnighet och förståelse är av ringa eller ingen betydelse. Men tydligen så har du ingen skam i kroppen när du t o m sänker dig så lågt att du försöker inbilla tidningens läsare att det är frågan om svenskar. Det minsta man kunde begära är att du hade skrivit svenska medborgare eller personer av utländsk härkomst. Men inte ens det gör du, för tydligen så är det för dig och tidningen viktigare att fortsättningsvis också köra med er lögnaktiga censurjournalistik där för er obekväma fakta som berör invandring skall döljas till varje pris.
Att kalla dessa fyra svin svenskar, som tydligen hade som mål att döda och lemlästa ett okänt antal personer på Jyllands – Posten är inget annat än en skandal. Du skitar ner och smutskastar ett helt folk när du kallar dessa för svenskar. Det är alltså enligt dig och din journalistik svenskar som har planerat att döda ett antal av dina danska journalistkollegor på Jyllands – Posten? Ska vid en eventuell fällande dom mot dom sex män som nu står åtalade för förberedelse till och finansiering av terrorbrott i Sverige också kallas för svenskar i tidningens huvudledare?
Varför skriver du på detta lögnaktiga sätt, Heidi? När skall du fatta att du i dagens samhälle inte längre kan undanhålla fakta för dina läsare? I varje fall inte för dom läsare som gör sig besväret att kolla upp dina uppgifter genom en enkel knapptryckning på datorn. Och dom läsarna blir fler och fler, allt eftersom dina och tidningens lögner kommer fram i dagsljuset.
Tydligen så är ni t o m så fega på sydsvenskan att ni aldrig publicerar vem som har skrivit huvudledaren. Eller är det alltid du? Om det i detta fallet inte är du så vem är det då..?
Sandor Herold, läsare som tröttnat på att bli matad med lögner och att läsa censurerade artiklar
Annonser

2 Responses to Ta terrorhotet på allvar. Sverige får inte vara naivt.

  1. Cions skriver:

    Sverige är inte utsatt för terror av ngn muslim/er IS eller liknande utan fienden finns på insidan av vår gräns och de är MSM(mainstream median som ägs av antivita och antieuropeiska figurer(se ägare) detsamma gäller Norge och de flesta europeiska länderna som har samma typ av antivita kulturmarxistiska figurer som styr mediaflödet tidningar-böcker-tv osv…..

    se vidare Frankfurtschool och dess antivita marxistiska medlemmar.
    dessa fick fly europa under ww2 när man upptäckte deras konspirationer:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: