”Att slå sitt barn och våldta sin hustru är en fin gammal svensk sed”

Så sa Birgitta Dahl precis i tv4 Nyhetsmorgon. Är denna kvinna helt borta? Har hon precis tappat vettet? Aga är förbjudet sedan länge. Eller försöker hon enbart trycka till svenskarna för att vi inte skall fördöma hedersmord och balkongkast med ung tjej?
Antar att det här sjuka relativiserandet är tänkt att vara progressivt men utgör egentligen bara skydd mot kritik av den kultur och de seder som de värsta avarterna av våra invandrare för med sig hit.
Vad kan man annat förvänta sig av en sann globalist.
Här la Nyhetsmorgon upp på youtube :
https://youtu.be/ErCqU9rYMYw
Kolla från 9:33

Varjager

Annonser

3 Responses to ”Att slå sitt barn och våldta sin hustru är en fin gammal svensk sed”

 1. Tinkertons skriver:

  Ännu ett av många antivita inlägg mot svenska(vita) män som ingår i det sk ”genderwar” eller könskriget där spelet går ut på att splittra könen i landet vilket är meningen. Detta förfarande beskrivs i bla Frankfurtskolans teorier redan under WW2,dess utövare i Tyskland tvingades fly över till Amerika pga sina perverterade ideal…

 2. Är det utifrån egen erfarenhet som fru Dahl talar? Hennes andre man, Enn Kokk, var en betydande sosse-politruk mm, men det i sig implicerar inte han brukade slå sina barn, som han hade gemensamt med fru Dahl, eller absolut inte heller, att han utövade den ”gamla fina svenska seden” att våldta sin hustru. Speciellt då man beaktar att Enn Kokk var en baltisk krigsflykting, från Estland.
  Nåväl, Birgitta Dahls erfarenheter av ”gamla fina svenska seder” kommer kanske från hennes fösta man, Bengt Kettner? Jag bryr mig inte. Dock var fru Dahls politiska gärningar, som sträckte sig över lång tid, karakteriserade av stor fanatism. Folkmordet i Kambodja förnekade hon att det skulle ha skett och de Röda Khmererna, uttalade hon sig positivt om. Som fanatisk kärnkraftsmotståndare, införde hon förbud att projektera och utveckla ny kärnkraft, hjärnsläppsparagrafen, som den borde ha kallats för.

  Hon tillhörde den grupp sossar som benämndes ”Bäst i Klassen”. Födda 1937, alltså optimalt beträffande karriärmöjligheter i det socialdemokratiska Sverige, som när de var i slutet av tjugoårsåldern, ramlade rakt ned i Vänstervågen. För att sedan, välbetalda förstås, anträda Sveriges monolitiskt nedgående färd mot Undergångens Rike.

 3. Blodsven skriver:

  Minns en lustigkurre som sa: -Hur ska det gå för miljön när vi har en miljöminister som ser ut som en förorening?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: