Vi har fått en 8 klöver. Om ingen kritik mot islam får framföras.

http://www.friatider.se/sd-ledningen-oerh-rt-omd-mesl-st-att-varna-f-r-islamisering
Den före detta riksdagsledamoten Thoralf Alfsson har nu fått besked från SD-ledningen om varför han uteslöts ur partiet. Han anklagas bland annat för att ha varit kritisk till en islamisering av Sverige, något som enligt partistyrelsen är ”oerhört omdömeslöst”.
Ni har även varit aktiv med att skriva ett flertal blogginlägg där ni är kritisk till islamiseringen som ni anser sker i Sverige men även utvecklingen av samhället som ni beskyller på individer med en annan bakgrund än svensk, är oerhört omdömeslöst som representant för Sverigedemokraterna” (sic), skriver partistyrelsen.
Jag var tvungen att läsa meningen om och om igen. Det uppstod någon form av misstro om min egen läsförståelse, så jag blev tvungen att lägga ifrån mig brevet och ge mig ut på stan och handla. När jag kom hem läste jag meningen om och om igen. Jag utesluts alltså för att jag varit kritisk mot islamiseringen i Sverige och utvecklingen med t.ex skjutningar, något som Dagens Nyheter beskrev i en artikel, begicks till 90 procent av personer av personer med utländsk bakgrund”, skriver Alfsson.
…………
Så kan det gå med ett parti vars ledare acklimatiserat sig i den politiska värmestugan…
//Kenneth S.

Uppdatering

Hur hycklande kan SD styrande bli? Eftersom fotfolket inte gick på de första lögnerna ska vi ta och hitta på nya.

5 Responses to Vi har fått en 8 klöver. Om ingen kritik mot islam får framföras.

  1. […] via Vi har fått en 8 klöver. Om ingen kritik mot islam får framföras. […]

  2. Blodsven skriver:

    Det börjar bli jävligt obehagligt när det parti som påstår sig värna om Sverige plötsligt inte tolererar befogad kritik. Blir det omröstning så kan SD glömma min röst…

  3. ” …… men även utvecklingen av samhället som ni beskyller på individer med en annan bakgrund än svensk, är oerhört omdömeslöst ….”. Jag förmodar att det är de till 90% judiskt ägda MSM som åsyftas, de som andra nöjer sig med att benämna ”media-oligarkerna”. Av en märklig räddhågsenhet! Jovisst, under lång tid har ju SD betraktats som ett mycket sionistiskt parti av många observatörer. Förklaringen till det, är väl analog med det faktum, att Vatikanen inhyser åtskilliga högre rabbiner (i lönndom). If you can’t beat them, join them, hävdas det!

    En fråga: Har någon SD-medlem uteslutits, p g a att personen i fråga, starkt vidhåller, det som numera är en självklarhet, det att 9/11 främst utfördes av Mossad och CIA? Som en röd tråd från terrorhandlingarna i New York och Pentagon, följer krigen i MENA, död och elände, flyktingar och migrationsströmmar, som leds mot norra Europa och så småningom blir det samhällskollapser här och där. Fast kollapserna är ju nu dessutom garanterade genom FN:s Compact Migration Agreement, som t o m SD tycks vilja anamma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: