Annie Lööfs intriger

Träffande analys av Lars Bern. Men var det inte en miljöpartist, Birger Schlaug, som ondgjorde sig över Annie Lööfs kopplingar till globalisterna ? Att då gå till sängs med henne vore hyckleri.
https://www.expressen.se/debatt/elitorganisationen-som-annie-loof-talar-tyst-om/

anthropocene

Det är nu 80 dagar sedan svenska folket gick till val och valde nya riksdagsledamöter för de kommande 4 åren. Efter valet samlade sig M, KD, L och Cp och röstade med stöd av SD gemensamt bort den sittande regeringen, varefter landet gick in i en regeringskris. Observera att alla de övriga partierna tacksamt tog stöd av SD för att kunna avsätta Stefan Löfvens regering.

Jag hävdar att ansvaret för att landet fortfarande inte har någon regering vilar nästan helt på en enda politiker – Centerledaren Annie Lööf. Hon påstår sig nu efter 80 dagars intrigerande, på vissa villkor vara beredd att stödja Löfven som hon tidigare varit med om att avsätt med stöd av SD. Den fråga man måste ställa sig är varför hon inte direkt efter valet erbjöd sig att stödja Löfvens fortsatta regeringsinnehav om han uppfyllde samma villkor? Varför 80 dagars meningslöst intrigerande?

Jag har en hypotes…

Visa originalinlägg 733 fler ord

One Response to Annie Lööfs intriger

  1. NewsEurope3 skriver:

    Cirkusen i riksdagen är bara en ”smokescreen” för att avleda vad som sker tex den 10 December med FNs migrationsavtal om öppen invandring till de länder som skriver på. MSM+SVT har medvetet inte informerat svenska folket om detta vilket mao är näst intill kriminellt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: