Lugnare i Kabul än i Nyköping ?

Alternativ för Sveriges valmöte i Nyköping blev en stökig tillställning med osedvanligt mycket gap och skrik från parasiterande invandrare som påstår sig ha flytt krig och elände till Sverige. Mycket illustrativt.

Stod själv bredvid några gaphalsar (afghaner?) som skrek att Sverige var deras land, inte svenskarnas.

Och när jag bad dem dämpa sig lite, så jag kunde höra talet, så hotade de misshandla mig alt. slå ihjäl mig och knulla min mamma, min syster etc etc. Ett vedervärdigt språkbruk som bara landets feminister gillar.

Och när jag upplyste polisen intill mig om hotet så ljög gaphalsen att det var jag som hotade honom. Polisen valde att tro mig och föste bort dräggen.

Såg senare hur en NMR:re bland åhörarna överfölls med sparkar och slag av några mörkhyade män. Och när han försvarade sig sprang angriparna till polisen och anklagade offret för att vara angripare. Såg alltihop och erbjöd mig att vittna till NMR:rens fördel, trots att jag inte tillhör deras fans. Lagen gäller alla. Polisen höll med mig.

Om jag inte avskydde dessa invandrade människor tidigare så gör jag det nu. Vi kan inte ha kvar dem i landet. För då är det slut med oss, vare sig vi är pursvenskar eller assimilerade invandrare.

AfS genomförde som förväntat ett bra möte trots de vidriga omständigheterna.
Efter att mötet avslutats och talarna åkt iväg fortsatte bråken. Det var så mycket folk att jag bara kunde se polisrusningar hit och dit, troligen dirigerade av en drönare som polisen hade i luften. Minst fem bråkmakare lär ha gripits. Alla med exotiskt ursprung.

Vilket Sverige vill vi ha ?
Ett laglöst mellanöstern – eller som det var före massinvandringen ?
Vi ses i morgon fredag i Stockholm kl. 12 i Kungsträdgården.
Vi backar inte längre ! Vi har fått nooog ! Perkele !

När jag blir riktig riktigt arg så räcker inte de svenska ederna för att uttrycka mina känslor. Då återfaller jag i min barndoms kraftfulla svordomar. Ber om ursäkt om det väcker anstöt.

/Elfyma+

2 Responses to Lugnare i Kabul än i Nyköping ?

  1. KrossaAraberna skriver:

    Jag är mycket imponerad över svenner. Ni klarar av att stå och titta på och inte göra något, när andra svenner bliver angripna av villa djur från arabistan. Det är imponerande, för en självkontroll!! Jag hade aldrig klarad det, bara synet av dom ger meg lust at krossa tomma små arabistan skallar hela dagen lång. Klarar inte stå rolig när jag ser skiten.

  2. […] Lugnare i Kabul än i Nyköping ? (AfS torgmöte i Nyköping 6 sept. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: