Inga parasiter på våra gator !

Dagens torgmöte med Alternativ för Sverige i Stockholm gick i huvudsak lugnt till. Polisen tvingades dock avlägsna ett antal vänsterextremister (parasiter) från platsen.(Fria Tider)

Var själv åsyna vitte till AfS:s torgmöte och kunde (förnöjt) konstatera att Gustav Kasselstrand och hans team verkligen var på hugget. Det var även polisen denna gång. Stor skillnad mot när jag bevakade Folkets Demonstration för två år sedan.

Då var det mest tillresta pensionärer från landsorten som vågade demonstrera mot regimen. Inte ens pensionärer från huvudstaden vågade sticka ut hakan av rädsla för att bli igenkända och uthängda. Arrangemanget gick i graven efter att ledningen och talarna tog avstånd från allt och alla när trycket från media blev för stort. (Läs mer).

Igår var det ingen som pudlade. Gustav Kasselstrand, William Hahne, Jeff Ahl och Lennart Matikainen hymlade inte. Vi ska inte backa och pudla när media drevar, var budskapet. (Läs mer).

De många åhörarna/anhängarna lät sig inte heller störas av den skränande vänstermobben i bakgrunden. Mobben överröstades istället.

De/vi lät oss inte heller skrämmas av ”fotograferna” som smög omkring.
När smygfotograferna utsattes för spontan ”motfotografering” blev det ett jävla liv. Ett gäng ”skäggbarn” gick fram till polisen och krävde att motfotograferingen omedelbart stoppades. De blev ”kränkta”. En av dessa motfotografer blev f ö så hårt attackerad av gänget att han begärde poliseskort från området.

/Elfyma+

One Response to Inga parasiter på våra gator !

  1. SasjaL skriver:

    Vänstern anser sig ha exklusiv rätt inom flertalet området. Det är så man bygger upp en totalitär [kommunistisk/fascistisk] regim …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: