SwebbTV: Lars Bern om branden, Lövin och valet 2018

25.000 hektar skog står i brand. Detta motsvarar en yta av 5 mil x 5 mil och regeringen konstaterar att den inte har kontroll över läget.

De ägnar sig åt plakatpolitik och har inte tagit till sig erfarenheterna från storbranden 2014. Lövins och miljöpartiets strategi är att ljuga och skrämma folk för att få röster,

Avslutningsvis diskuteras valet, där Lars Bern räknar med att SD blir största parti och att Stefan Löfvén sitter kvar som statsminister. (Läs mer)

Annons

One Response to SwebbTV: Lars Bern om branden, Lövin och valet 2018

  1. S får 26% och M får 16% i septembervalet till Riksdagen, tror Lars Bern i slutet av diskussionen, ovan. Alltså 42% och låt oss tro att C kammar hem 9%, samt att Kd åker ut, men L hankar sig fram strax över 4%. Betyder att en Stor Koalition à la Tyskland kan bli följden av valresultatet 2018. Denna ”samlingsregering” får då en klar majoritet på 55%. Om Mp sitter kvar eller inte är då betydelselöst och de försvinner hur det än går, ut ur den politiska bilden för gott, sörjd och saknad av få! Likadant går det för V, även om de skulle få 10% av rösterna. Således blir det kvar åt SD och AfS drygt 30%. Anti-migrations och anti-globalister blir således den största gruppen i Riksdagen. Men vad hjälper det? Folkutbytes-partierna fortsätter folkmordet på oss svenskar och med internationell draghjälp från neocons, kommer åsikts- och yttrandefriheten klinga ut och enbart PK och kulturmarxism tillåts i ALLA media.
    Slutligen, som seden numera bjuder, blir Annie Lööf vår nye statsminister, centralt placerad mellan S och M. Som extra knorr, blir hon nu när kvinnlig rösträtt skall fira 100 år, vår förste feminina statsminister (och Bilderbergarna är nöjda).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: