Regimen har idag lagt fram sin vårbudget

Det blev som vanligt. Vad trodde du ?
Alla får lite mer (andra mycket mer) och ingen behöver betala.
Det är magiskt.  Det är ju valår. (bild)

3 Responses to Regimen har idag lagt fram sin vårbudget

  1. Ove skriver:

    År 2022 träffar bajsklumpen fläkten! Då har kommunerna lika stora utgifter som hela landets sammanlagda skatteupptag!!
    Skatten kommer då att behöva höjas med ca 40% bara för att hålla dagens nivå. Dvs från idag i runda slängar 50% totalt skattetryck till 90%. -Då kommer vi att jobba 9 av 10 dagar gratis åt staten.
    Det är inte säkert ”Retard-Svensson” kommer reagera; ”Ah men vi får ju ”gratis” sjukvård ändå”
    ..Ja, det är så bedrövligt att man blir tårögd. Hur skall det gå med det här landet?

  2. elfyma+ skriver:

    Statliga bidrag till kommuner och landsting täcker inte på långa vägar kostnaderna för massinvandringen som staten dumpat på kommuner och landsting. Vi får en skattebomb alt. nedläggning av fler sjukhus och äldreboenden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: