Eddie Ek (SD) går över till Alternativ för Sverige

Kommer vi nu att få se strömhopp av politiker från SD till AfS ?

Eddie Ek, oppositionsråd för Sverigedemokraterna i Åstorps kommun, lämnar SD och går över till Alternativ för Sverige. Eddie är mångårig medlem i SD och ett välkänt namn i Skåne, skriver AfS i sin Pressrelease idag.

Jag lämnar Sverigedemokraterna i protest mot deras anpassning till etablissemanget. Sverigedemokraterna är idag ett parti där egna intressen går före gräsrötternas hårda arbete.

Jag ser Alternativ för Sverige som det enda parti som på riktigt vågar utmana etablissemanget och som säger vad folk tänker, säger Eddie Ek.

Ek måste nu lämna ett välbetalt jobb som kommunalråd på SD-mandat för att kasta sig ut i det okända. AfS ställer ju bara upp i riksdagsvalet och de måste över 4% för att komma in. (Läs mer).

Frågan är nu om Eddie Ek får efterföljare.

/Elfyma+

Annonser

One Response to Eddie Ek (SD) går över till Alternativ för Sverige

  1. Mycket bra Anders EK, att du verkligen står rak och pall för din ståndpunkt och högaktningsfullt skiter i Judas-pengarna som lätt trillar in, om du skulle bete dig som en simpel systempolitiker.
    Värst av allt med SD, är att dom har gått i säng med (troligen rika) sionister. Dom tar’ således efter Geert Wilders, som visserligen, i likhet med israelerna, inte heller är överdrivet förtjusta i muslimerna i sina grannländer, om ett understatement tillåts. Men en sådan politik är endast att likna vid att gå ur askan in i elden.
    Tyvärr är det så som många blogg- och kommentarssiter fungerar. Alla vet vem som inte får omnämnas negativt. Sker det, är saxen framme. Hjärntvätten har fungerat.
    Jag har en lång erfarenhet av detta på svenska siter.
    Men då Sverige är den erkänt ”sista Stalin-staten”, skall vi svenskar inte förvänta oss att någon återgång till normalt tänkande kommer inifrån. Allt kommer utifrån. Så har vår historia alltid varit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: