Svegot – ännu en stjärna på den nationalistiska mediehimlen

Svegot (Tidningen Svegot, TV Svegot och Radio Svegot) är en dagstidning på nätet som ges ut av den ideella föreningen SVEGOT-DFS.

Syftet med nättidningen är att bredda det svenska medielandskapet och samtidigt lyfta frågor som är viktiga för föreningen, och arbeta för att driva opinionen i en riktning som mer påminner om föreningens ideér.

  • Vår ledarsidas politiska hållning är frihetligt nationalistisk.
  • Förutom att publicera nyheter, artiklar, kommentarer, analyser och krönikor i textformat publicerar vi även podcasts, sänder direktsänd nätradio och publicerar filmklipp.
  • Allt överskott från Svegots arbete går direkt in i den ideella föreningen för att stärka upp dess arbete och hjälpa föreningen att snabbare nå sina mål.
  • Åsikter som publiceras på Svegot behöver inte nödvändigtvis stämma överens med föreningens officiella ställningstaganden, eller alla våra medlemmars åsikter. För officiella uttalanden från föreningen, besök föreningens hemsida.

Svegot är måhända ett försök att kraftsamla inom den nationella opinionsbildningen. De många små bäckarna kan då förhoppningsvis bli en så stor å att den som förmår spola bort den politiska korrekthetens tyranni från vårt land.

Tanken är man ska kunna abonnera på utbudet i Svegot.
Vilka poddar, bloggar och media som kommer att ingå i abonnemanget är ännu inte bestämt. Podden Ingrid&Conrad kommer sannolikt att ingå.

Varjagerbloggens åsikter behöver inte nödvändigtvis överensstämma med allt som publiceras av Svegot – men troligen ganska mycket.

/Elfyma+

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: