MSB- Psykologiska försvaret ljuger för folket

Vi betalar dyra pengar för ett ”psykologiskt försvar” som ser sina egna medborgare som fiender – fiender som får beljugas och förtalas i den heliga politiska korrekthetens namn.(Uppdaterat 9/2-18)

Och när de avslöjas med att ljuga så ljuger de ännu mer för att slippa svara.

MSB har som så många andra myndigheter blivit lydiga redskap i makthavarnas händer för att komma åt oppositionen. Vad passar då bättre än att utse ett vomerande kräk till högste chef ? Det blir som i Vitryssland, eller Nordkorea.

Den politiska makten, myndigheter och media mobiliserar nu sina styrkor inför valet.
Målet är att tysta oppositionen -med alla till buds stående medel.

Politiska motståndare utmålas som potentiella landsförrädare (läs Putinkramare) som hotar demokrati och yttrandefrihet. SD och SD-sympatisörer är makthavarnas främsta måltavla.

Den senaste koordinerade kampanjen (Folk och Kultur 7-10feb. ) leds av den konkursmässiga sörmländska tidningskoncencernen Eskilstuna-Kuriren.

Folk och kultur

Ett av huvudnumren är demoniseringen av Granskning Sverige, som av tidningskoncernen, andra MSM och MSB utmålas som ”trollfabrik”.

Matias Stråle

Tidningskoncernen har tidigare utmärkt sig genom att utge en gratisbilaga vars enda syfte var att förtala den politiska oppositionen och Granskning Sverige i synnerhet.
Företag som i god tro köpt annonser i bilagan reagerade surt när de insåg att de dragits in i en smutsig politisk kampanj.

Relaterad bild

/Elfyma+

4 Responses to MSB- Psykologiska försvaret ljuger för folket

 1. Ett helt entydigt bevis på att det offentliga Sverige ljuger så balkarna bågnar och har gjort så i mer än sexton år, utgörs av det 47 våningar höga World Trade Center nummer 7 i New York, som kl 17:20 lokal tid den 11:e september 2001, rasade samman på sju sekunder, snyggt och prydligt, som man förväntar sig av en väl utförd kontrollerad rivning, medelst sprängning.
  Byggnaderna WTC1 till WTC7, ägdes/hyrdes av Larry Silverstein, välkänd byggherre i N Y, som sedan slutet av juli 2001, på 99 år hyrde dom av Port Authority of New York. Larry Silverstein var förutseende, eftersom han lät försäkra byggnaderna rejält och som även innefattade en förstörelse genom terrorhandlingar.
  WTC7 hade INTE blivit påfluget av vare sig ett litet eller ett stort passagerarflygplan, såsom tvillingtornen WTC1 och -2 anses ha blivit, tidigare under förmiddagen, denna ödesmättade, soliga tisdagsmorgon, som ju har kommit att förändra världen i grunden.
  Naturligtvis VET media, inklusive SR och SVT, politiker i regeringsställning, företagsledare i stora internationella företag, svensk militärledning och många till, att 9/11 var en egen-iscensatt psyk-operation, i akt och mening, att kick-starta krigen i MENA, för att för främst Israels räkning möjliggöra utropandet av det sedan länge planerade Eretz-Israel, genom att balkanisera grannländerna. Förutom åtskilliga dödsoffer, blev en ytterligare bonuseffekt, alla flykting- och migrant-strömmar, som skickligt drev upp mot norra Europa, särskilt mot Tyskland och Sverige.
  Sammanfattningsvis: Vi lever INTE i en demokrati då vi inte får veta sanningen och är således inte heller Demokratiskt Kvalitets Säkrade (DKS) för att kunna rösta i september på ett oklanderligt sätt.

 2. Texten ovan kopierade jag in i ett kommentarsfält på Samhällsnytt (Samnytt). Det dröjde mindre än en halv timme så blev det ”Removed”. Struket, bortcensurerad, överförd till Cyberrymden, to the void! Det är alltså gamla ”Avpixlat” som bytt namn till Samhällsnytt”. Dock är det samma gamla sionistiska, Israel-kramande entitet som tidigare. SD ju också visat sig vara det. Åkesson syns vilja efterlikna Geert Wilders, som ju omfamnas stort av Israel.
  Att som SD gå ur askan i elden är dumt, mycket dumt. Leder aldrig till en befrielse för det svenska folket.

 3. hllviken skriver:

  @ Uturdimman

  Tyvärr är det så som du beskriver. De 8 riksdagspartierna är helt globalistiska i sin ideologi.

  Alternativet är att småpartierna går ihop i valsamverkan så de har en chans att nå över 4% spärren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: