Politiker och kyrkan tillhandahåller ankarplatser åt tjuvligorna

Skärpta straff för inbrott och fler kontroller av misstänkta fordon på väg ut ur landet. Så vill regeringen stoppa de utländska stöldligorna.

Justitieminister Morgan Johansson (S) beskrev utländska stöldligor som härjar i Sverige som ett stort problem när han presenterade ett åtgärdspaket.

– Vi vet av polisens underrättelseverksamhet att de inriktar sig på länder som Tyskland, Storbritannien och Sverige, säger han.

I paketet ingår en ny brottsrubricering, inbrottsstöld. Det innebär strängare straff för de som bryter sig in i bostäder för att stjäla.

Minimistraffet är tänkt att vara ett års fängelse. I dag är det sex månader. Straffhöjningen innebär att det blir lättare att utvisa dömda.(SR).

Samtidigt beslutar partikamraterna i Umeå kommun att satsa en halv miljon kronor på att bygga härbärgen (ankarplatser) för de utländska ligorna som opererar i landet under täckmantel av tiggeri. Satsningen sker samtidigt som man skär ner kraftigt på äldrevården i kommunen.

Statskyrkan är som vanligt insyltad i denna subversiva verksamhet.(SVT).

Varför inte istället straffa partikamraterna och prästjävlarna som tillhandahåller ankarplatser och lagringsplatser för tjuvgodset och som på olika sätt befrämjar den kriminella verksamheten ? (Relaterat).

/Elfyma+

4 Responses to Politiker och kyrkan tillhandahåller ankarplatser åt tjuvligorna

  1. Anna skriver:

    Jag rekommenderar gränspolisen att gå in och begära husrannsakan hos kyrkorna, och i synnerhet diakoniexpeditionerna. Brottslingar från allehanda länder tjänar miljoner på kriminalitet, får samtidigt socialbidrag, barnbidrag mm. och går sedan till kyrkorna – diakonerna – och får där allehanda bidrag till vinterkläder, tandvård, biobiljetter, godispengar mm. Det kan vara en utfattig församlingsbo som skänkt sina sista slantar till kollekten, som får betala dolt underhåll till kriminella på detta sätt. I dagens nyhet om hårdare tag mot stöldligor så bör det ingå att det också skall bli straffbart att hjälpa sådana brottslingar, t ex från socialförvaltningars och kyrkors sida.

  2. Arne Wikström skriver:

    JA! De S k a l l straffas och m å s t e straffas!!! -Varför?
    Därför att annars händer inget!
    Det m å s t e finnas ett straffansvar, Helt enkelt.’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: