När blev islamister humanister ?

Det är OK för feminister att säga ”Män är djur”.
Så länge de inte utpekar muslimska män.

Om en Sverigedemokrat säger att IS-terrorister inte är humana (mänskliga) så blir det ett mediadrev utan like och kristdemokraten Julia Kronlid kräver omedelbart att syndaren omedelbart bannlyses och kastas ut från församlingen (SD:s Landsdagar). Kravet backas upp av vapenbrodern Richard Jomshof. (Relaterat).

Bildresultat för is-terrorVi får inte ifrågasätta IS-terroristers ”humanism” (mänsklighet).
Inte ens inom SD. Vad vill SD på riktigt ?

Kan man rösta på ett parti (SD) som beter sig så illa mot sina medlemmar ? Är (som tur är) inte medlem.

/Elfyma+ 

One Response to När blev islamister humanister ?

  1. Vi har faktiskt yttrandefrihet i Sverige och den för oss överordnade Artikel 19 i FN:s uttalande om de mänskliga rättigheterna, ger oss full frihet att säga vad vi vill.
    Gårdagens 19:30-SVT1-nyheter överträffade sig självt i hyckleri. Det som SD-medlemmen sa, omvandlade genierna i TV-studion, till nåt tjafs om han därmed hade förnekat deras heliga trossats ”om alla människors lika värde”, e t c, mm. En kättare! Spika upp honom på korset! Ej utsagt, naturligtvis, men landsförrädarnas ansiktsuttrycken talade sitt tydliga språk.
    SD:s framtida hållning inger dock oro; de är allt för mjuka i ryggen och vågar inte stå upp för sina kärnfrågor, ungefär som vi genom åren har sett likheter med i KD:s fega knäfallande inför kulturmarxisterna. I sanningens namn startade eländet redan under sextiotalets vänstervåg. Högerpartiet döpte om sig till Moderaterna och kröp fegt undan och det ”liberala” Folkpartiet förvandlades till oigenkännlighet i takt med att Bonnierpressens rätta ideologi kröp fram under sin gamla förklädnad.
    Det som hände för drygt 50 år sedan och med alldeles speciell emfas härstädes, pekade faktiskt rätt tydligt på att Sveriges framtid var förlorad. Men det dröjde ända till 2014, året med två val och en uppblossande försvarsdebatt, följt av massinvasionen på hösten 2015, innan de tröga svenskarna insåg att ”världens bästa land”, nu endast var ett minne blott och troligen aldrig kommer återuppstå.
    I själva verket fick vi en diktatur efter ”9/11”. Media och alldeles särskilt SR/SVT SVEK totalt, liksom regering och allsköns Överhet, när de mörkade och ljög om vad 9/11 verkligen var: En falskflaggad, egen-iscensatt psyk-operation, för att därmed starta alla följande krig, de som gett oss en massinvasion av muslimer mm. Syftet var/är en Ny Världsordning, utan statsgränser och maximal etnisk blandsallad. Israel, som hade huvudansvar för utförandet av 9/11, hade sedan 1982 och Oded Yinon-planen, en uppstyckning av grannländerna i kikarsiktet. Därmed kan Eretz-Israel (Stor-Israel), landet mellan Nilen i väster och Eufrat i öster, bli en realitet och naturligtvis det gudomligt utlovade envålds-härskandet över hela klotet. Detta via ett nästan totalt ägande av banker och media och inte minst HISTORIEN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: