Leif Östling: Sverige är rasistiskt

Förre Scaniachefen, ordföranden för Svenskt Näringsliv, Leif Östling avslöjades i SVT:s Uppdrag Granskning med att undanhålla tillgångar från beskattning i Sverige.

Bildresultat för leif östling invandring

Östling sa då de bevingade orden
-”va fan får jag för pengarna” ? – ”inte mycket” !

Vi är många som ställer oss samma fråga.
Och vi är många som skulle vilja göra likadant som Leif Östling.
Om vi bara kunde.

Samme Leif Östling gick ut i media år 2006 och anklagade Migrationsverket för att vara en rasistisk organisation, eftersom de inte var tillräckligt generösa i sin asylprövning.

Östling förespråkar massinvandring, men vill inte kasta bort sina egna pengar i det avgrundsdjupa massinvandringshålet. Det förväntas du och jag göra. Och om vi vägrar så är vi ”rasister”.

”De nordiska ländernas regeringar är i själva verket rätt så främlingsfientliga. I Sverige är Migrationsverket den mest främlingsfientliga institutionen. Det är Sveriges mest rasistiska institution. Sådana instutioner borde inte finnas”, säger Leif Östling i en intervju med den finländska affärstidningen Kauppalehti.

”Att stänga gränserna är det bästa sättet att främja främlingsfientlighet.
Vi borde tvärtom uppmuntra invandring på samma sätt som USA.

I Sverige skulle det finnas plats för till och med 20 miljoner människor”,
säger Leif Östling i intervjun. (Di).

Göran Person försvarar sig mot rasistanklagelserna från Östling.

PS. Det Östling betalar i skatt räcker inte ens till att driva ett Hvb-hem för 30 ”ensamkommande barn”. Resten får vi betala.

Relaterat:
Lätt att vara generös när man själv inte betalar skatt
Margot Wallström tjänade 19 miljoner – 0 kr i svensk skatt

/Elfyma+
Skattetrött ”rasist”

2 Responses to Leif Östling: Sverige är rasistiskt

  1. E Oscarsson skriver:

    Socialism är hur man skall ordna sin försörjning med hjälp av grannens plånbok.

  2. De minnesgoda kanske kommer ihåg att lönerna för toppchefer kraftigt ökade under 1990-talet, här och i övriga västvärlden. En medveten försakelse från ägarna, för att få sina företagschefer att bli fullt lojala med det som komma skulle. Det råkade sammanfalla med tiden då Eliten (Illuminati/the Deep State), Bilderbergarna och den Tri-Laterala Kommissionens medlemmar (Carl Bildt bl a) i USA, UK och Israel, beslöt att nu var tiden mogen för införande av The New World Order, som ju president Bush d.ä. åberopat i ett berömt tal, som han höll efter det fösta Irakkriget, Desert Storm. Men Bush levererade inte vad de amerikanska neocons hade krävt, nämligen Saddam Husseins huvud på ett fat. Så han fick bara 4 år som POTUS. Men kravet kvarstod.
    Man kan på goda grunder hävda att när SvD och AB såldes till de stora bankerna på Wall Street 1998, hade svenskt näringsliv, Elit, topparna hos Moderater och Sossar och media, främst Bonniers, beslutat hur det svenska folkets framtid skulle se ut: ett multikulturellt, mångreligiöst, etniskt ”färgglatt” samhälle, NATO-anslutet men likväl avmilitäriserat och med en kraftigt ökande muslimsk befolkning. Det förklarar varför det gamla höger-vänster paradigmet försvann och nationalism ställdes mot globalism. SVT/SR beordrades maxa propagandan för hur förträffligt det är med mångfald/världskultur/feminism/HBQT etc. De som inte höll med skulle utmålas som nazister/rasister eller främlingsfientliga höger-extremister. Sammantaget fullständigt odemokratiskt. Efter den falsk-flaggade 9/11, då statsmakt och MSM med SVT och SR i spetsen, mörkade och ljög 24/7, övergick det till att bli kriminellt: skyddande av brottslig verksamhet mm. Som nu pågått i mer än 16 år.
    Där har ni, gott folk , förklaringen till att en ”toppchef” inom svenskt näringsliv håller sig med en så vänlig attityd till den främmande massinvandringen. Det har ju lönat sig för honom, så till den grad att han ”tvingats” till avancerad skatteplanering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: