Riksrevisionen kritiserar Skatteverkets arbete med folkbokföring.

Sverige får vi inte ställa grupper mot varandra. Om det inte är den svenska gruppen. För de får bara betala.

Folkbokföringen hos Skatteverket är bristfällig, med följd att utflyttade kan få barnbidrag liksom påhittade inflyttade från EU. Sekretessmurarna måste rivas, för välfärdens skull. Inte heller Riksrevisionen vågar sig på en uppskattning. Men SCB antar att runt 60 000 personer är folkbokförda i Sverige utan att bo här. Bland dem är en hel del helyllehederliga, som utländska studenter som inte meddelat att de flyttat hem. 

Men i den skaran finns också folk som flyttat till sol och värme, till släkt och vänner eller för att jobba – men som ändå vill få ut svenskt barnbidrag så länge det går och därför är fortsatt är skrivna i Sverige.

Där finns också EU-medborgare, till exempel danskar, som skenskriver sig här för att få uppehållstillstånd för partnern – kraven är högre på andra sidan Öresund. ”

Bidragsinvandringen slår hårt mot det svenska samhället. Våra hycklande politiker undviker alltid att försöka lösa problemet.

Så svenska folket,de ljuger för er. De vill att ni ska betala eran egen väg till graven utan att få de ni har rätt till.

Varjager

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: