Magnus och Mina Dennerts med #jagärhär får sina terrormanualer exponerade.

jagärhärs nätterrormanualer skrevs under ledning av Mina Shourangiz Jannica Dennert

Journalisten Mina Dennert tycks ägna det mesta av sin vakna tid åt att förhindra det hon som journalist borde försvara: Yttrande- och åsiktsfriheten. Som ledare för demokratiterrornätverket #jagärhär förföljer hon alla som har andra åsikter än hon själv. Med upprepade anmälningar av sina meningsmotståndare på Facebook försöker hon tysta de svenskar som är livrädda för det importerade våldet till Sverige. Hennes metod är enkel. Så här beskriver hon den själv i gruppens instruktionsblad: ”Nyckeln till att få bort hatet är att anmäla om och om igen”

DENNA ARTIKEL ÄR SLUTGILTIGT BEVIS FÖR ATT #JAGÄRHÄR ÄR EN ORGANISAERAD OCH STYRD NÄTTERRORGRUPP SOM LEDS AV MINA DENNERT MED FLERA

Mina Dennerts terrormanual

Mina Shourangiz Jannica Dennert
19750922
Valebergsvägen 163
427 37 Billdal
Tel: 070-9728272

Grundare av #jagärhär (ORG NR 802507-1963) och ansvarig för tusentals kriminella nätattacker.

Alla terrormanualer från #jagärhär exponerade

Nätterrorganisationen förlitar sig på sex olika manualer som beskrivs i detalj nedan.

1. Minas målsättning med organisationen

Den rasifierade (enligt egen uppgift) Mina Dennerts första manual med hennes målsättning:

Det vi vill se är att FB tillsätter ett antal medarbetare för varje land eller språk som tar emot anmälningarna. Dennes uppgift blir att meddela admin för sidan som sprider hat att den måste rensa bort hatet och om det fortfarande är kvar efter 24 timmar eller ett visst antal varningar så stängs sidan ner och olagliga uttalanden åtalas.

Källa: Näthat

Författaren är Göteborgs Univeristet, Mina Dennert, uppladdad av Mina till gruppens arkiv.

2. Minas kriminella och välorganiserade terrormetod

Magnus Dennert författade den kriminella organisationens grundläggande terrormetod, att anmäla om och om igen och skriver.

Nycklen till att få bort hatet är att anmäla om och om igen.

Källa: Hur man anmäler

Magnus arbetar för SVT Göteborgs sociala media kontor men är boende i Billdal. Mina Dennert laddade upp manualen till gruppen och har alltså fungerat som verkställande terrorledare.

3. #jagärhär primära debattmanual

Det övergripande materialet skrevs av Marie-Loise Johansson i Högsnäs och Josefin Lindell-Sjögren i Botnaryd och de uppmanar öppet sina medlemmar till att LARMA, STOPPA, STÖTTA OCH ANMÄLA

Syftet med detta är att göra ”debatten” enkel för medlemmarna och driva upp kommentatörsfältet för att få upp medlemmarnas inlägg högst upp på listan (Relevanta Kommentarer). De skall alltså ta sina åsikter från runt 150 källor, antingen genom att klippa och klistra eller länka gruppens officiella ”fakta”.

4. Terrorgruppens officiella FAQ

Även denna manual är författad av Mina, Magnus, Josefin, Marie-Loise med flera och de uppmanar här sin medlemmar till följande:

Mina Dennerts terrormanual 2

Källa: #jagärhär FAQ

5. Gruppens anonymiersingmanual

#jagärhär arbetar nu aktivt att anonymisera sina profiler för att kunna agera som en dold grupp på Facebook, även detta bryter mot Facebooks regler. Författaren, systemförvaltare och IT-ansvarig på Älvsbyns Gymnasium Eva Sandberg kallar sig numera Eva Lisa Stina, vilket är ett klart regelbrott då de officiella reglerna kväver att man använder sitt riktiga namn. Eva har varken Lisa eller Stina som mellannamn utan heter Anna-Karin.

Källa: Integritet på Facebook

6. Ida Kero anmälningsmanual från SINTEF i Trondheim

Hon är fd Socialdemokratiska riksdagmannen Ulf Keros dotteroch styr terrorverksamheten från SINTEFs kontot i Trondheim, Norge. I början av manualen skriver hon direkt om vikten av massanmälningar och påpekar:

Att anmäla är anonymt; den du anmäler får inte veta vem som anmält.

Källa: Motverka NäthatGRUPPEN FÖRTSÄTTER ATT FÖRFÖLJA FOLK PÅ INTERNET TROTS FLERTALET POLISANMÄLNINGAR.

#jagärhär är asylaktivister med säte hos SVT i Göteborg/Billdal som vill ha helt öppna gränser. Yttringar som propagerar för en minskning av massinvandringen definierar de som hat och stänger ner med kriminella svärmangrepp. 

2 Responses to Magnus och Mina Dennerts med #jagärhär får sina terrormanualer exponerade.

  1. Bacon skriver:

    Men låt oss inte denna härskarteknik stå emotsagd! Dax att ”drain the swamp”. #jag är här har dryga 74′ i gruppen som gör allt för att tysta åsikts- och yttrandefriheten genom obefogade anmälningar en masse.
    ”Stå upp för Sverige” har nästan 200′ i gruppen! Om man kunde få en moderator i denna grupp att organisera på motsvarande sätt, likt Stalinorglar, (deras egen medicin) att skyffla iväg änmälningar i tid o otid mot dessa suspekta sidor….
    Dax o vakna, vi är i majoritet…

  2. Damien Thorn skriver:

    Billdal.. det säger en del. Ett av dom dyraste områden man kan bo i, i hela landet. Där finns garanterat inga problem med berikning. Dom borde flytta till boskapsgården så dom får känna på lite av det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: