Social kollaps….

Varjager

Annonser

One Response to Social kollaps….

 1. http://www.thetruthseeker.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2017/01/SPLC-ad-300×300.jpg;

  Gå till ovanstående site och se vad verkligt näthat är för någonting. Elitens egna betalda SPLC, Southern Poverty Law Center, skäms inte ett skvatt för denna deras reklam, med följande text:

  ”All races must work together to make Europe & America non-white”

  SPLC är en i Alabama registrerad skattebefriad ”välgörenhets-organisation” på yttersta vänsterkanten och som erhållit stora bidrag som sedan skickats off-shore, typ Cayman Island and Bermuda. Samt betalat ut feta löner till sitt ledarskap. Richard Cohen, CEO fick i baskompensation för år 2015 ansenliga $346,218.
  Bland donatorerna finns Tom Cook, CEO för Apple, som skänkte $1 million. Bankfirman J.P. Morgan Chase har utlovat en donation på $500,000 för, som man säger ”för SPLC:s arbete med att spåra upp, exponera och bekämpa hatgrupper och andra extrema organisationer” (å’ det skall komma därifrån!).

  Jag skriver detta som en kontrast till en svunnen tid och tänker alldeles särskilt på den trevliga och färgglada familjebilden ovan, som nu anses vara tecken på ”right wing extremism” av många sanslösa vänsterextremister, både här och där på andra platser på klotet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: