Demonstrationstillstånden i Sverige

Oerhört frustrerande och mycket oroväckande för Sveriges framtid är det sätt som Politiker och Polisen agerar beträffande tillståndsgivningen för olika demonstrationer.

 

NMR´s ansökan om att få genomföra en manifestation på ett torg i Göteborg dras i långbänk, med det troligtvis slutliga utfallet att den flyttas ut i periferin långt från centrum och den plats man ansökt om.

 

Medan däremot den demonstration (= ockupation av Medborgarplatsen) som utvisningshotade afghaner genomför tillsammans med utlänningar som vistas illegalt i Sverige – med stöd av AFA:iter och partiföreträdare som Rossana Dinamarca(V), Gustav Fridolin (Mp) och Gudrun Schyman (V), samt Annie Lööf (C) och Ebba Busch Thor (KD) – tillåtes 14 tim/dygn under 30 dagar.

 

Att de oanständigt ryggradslösa politikerna agerar som de gör är inget som svenska folket längre finner överraskande. Att deras eroderade civilkurage är resultatet av PK-etablissemangets och mainstream-mediernas projekt att omvandla det tidigare välfungerande och trygga Sverige till ett “mångkulturellt” Utopia (läs veritabelt h…e med Mellanöstern och Afrika som modeller), är inte heller något som ens den lindrigt IQ-begåvade svensken har missat.

 

Ett exempel på hur den “demokratiska debatten” bedrivs i tidningsdrakarna där den övervintrade 68-vänstern och kulturmarxisterna utöver sin hegemoni illustreras i artikeln nederst från tidningen Metro, där de båda “duellanterna” (.!?) är rörande överens om att “Polisen måste vägra NMR demonstrationstillstånd!”.

 

När NMR vistas på öppna gator och torg dirigeras genast en armada från (den personalfattiga..!) Polisen utrustade med batonger och bussar för att hindra och transportera ut de laglydiga svenska ungdomarna till någon plats utanför stadsgränsen.

 

Däremot radar man från Polis och Politiker upp långa listor av skäl till varför man inte ens gör en ID-kontroll av demonstranterna på Medborgarplatsen. Detta trots att Riksdag och Regering faktiskt beslutat om en skärpt “inre gränskontroll” och att man säger sig ha för avsikt att verkställa de utvisningar som följer på Migrationsverkets avvisningsbeslut.

 

Vad gäller politikerna så är det inte svårt att förstå hur dessa, för att slippa ett drev från PK-medierna som äventyrar deras generöst honorerade poster, agerar som “nyttiga idioter”.

 

Också poliserna ute på fältet är av naturliga skäl nödgade att hålla sig till de ramar och direktiv som utfärdas från högsta ort – för nuvarande av den miserable polischefen Dan Eliasson – för att inte riskera sina jobb. Flertalet har sannolikt inte bara sig själva att tänka på, utan därtill en familj att sörja för.

 

Icke desto mindre inger situationen en stor oro för hur Sverige ska kunna fungera för våra barn o barnbarn att framleva i!

 

//Kenneth Sandberg

…………

 

http://www.dn.se/kultur-noje/nazister-far-inte-demonstrera-pa-gotaplatsen/

Demonstrationen kommer att få tillstånd men var den ska äga rum är ännu oklart.

– Det är inte beslutat ännu. Vi har haft en löpande dialog med dem men det har inte landat i något beslut än, säger Emelie Kullmyr till GP.

Normalt sett tar behandlingen av en ansökan om demonstrationstillstånd en vecka. I dag har det gått två veckor sedan polisen mottog ansökan från NMR. Tillståndsenheten Väst uppger nu för DN att något beslut inte kommer att fattas den här veckan.

 

http://avpixlat.info/2017/08/12/polisen-desinformerar-om-varfor-man-inte-utlanningskontrollerar-de-ensamkommande-demonstranterna/

Mats Dagerlind

“I ett meddelande på polisens webbplats bemöter man på fredagen den massiva kritik myndigheten fått för att man inte gör sitt jobb och utför s.k. inre utlänningskontroll av de “ensamkommande” demonstranterna i centrala Stockholm. Meddelandet är avsett att vilseleda allmänheten och innehåller en rad felaktigheter.

Det är allvarligt att polisen inte gör sitt jobb. Det är än allvarligare att orsaken till detta är en politisering av polismyndigheten som inte är förenlig med hur myndigheter i ett demokratiskt samhälle ska verka.

Det finns mängder med invändningar mot det allmänna asylmissbruk som fenomenet “ensamkommande flyktingbarn” är. Bland de viktigaste är att de inte är barn och inte är flyktingar, utan vuxna ekonomiska migranter. De har dessutom passerat en rad säkra länder på väg till Sverige och har därför egentligen inte överhuvudtaget enligt gällande EU-direktiv rätt att få en asylansökan prövad i Sverige.

Men det minsta man kan begära är ändå att utslaget av en sådan asylprövning när den ändå görs – av Migrationsverket, av en migrationsdomstol och av Övermigrationsdomstolen – ska gälla. Det ska inte kunna överprövas av en gatuaktion iscensatt av vänsterradikala yrkesdemonstranter med en agenda om fri invandring och som fått med sig ett antal asylsökare med avslag som de använder som slagträ”.

 

https://www.metro.se/artikel/duellen-ska-polisen-kunna-stoppa-nazistiska-demonstrationer

 

 

Marie Söderqvist: Polisen måste börja våga säga nej

Göran Greider: Åsikter ska inte kriminaliseras, men rätten att demonstrera är något annat.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: