Jävighet och maktutövande

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/mattias-karlsson-om-domen

Kent Ekeroth fälls i tingsrätten och döms för ringa misshandel. Mattias Karlsson, gruppledare för Sverigedemokraterna i Riksdagen, säger till SVT Nyheter att partiet nu uppmanar Ekeroth att lämna sin riksdagsplats”.

 

Av Granskning Sveriges video (se mejlet nedan) framgår med all önskvärd tydlighet hur PK-etablissemanget samverkar för att eliminera de största hoten mot deras projekt att byta ut svenska folket och avveckla nationen Sverige. Dessvärre möter de inget motstånd från SD-ledningens sida, vilka istället står till tjänst med att undanröja sådana potentiella krafter från den politiska arenan.

 

I sak är det naturligtvis befogat att från en partilednings sida ha (själv-)kritiska synpunkter på sin riksdagsledamot Kent Ekeroths figurerande på storstadens krogar sent om natten . En olat som dock grundlades flera år tidigare då såväl Mattias Karlsson som  – icke minst  – Jimmie Åkesson själva deltog i festandet. Visserligen på den tiden oftast i sunkiga hotellrum eller fartygshytter, en företeelse som efter deras åtnjutande av lukrativa riksdagslöner nu givetvis kan förläggas till de dyrare och mer sofistikerade innekrogarna i huvudstaden.

 

Således är det begripligt när nu så mycket (makt & pengar!) står på spel, att Mattias Karlsson och Jimmie Åkesson omedelbart starkt fördömer Kent Ekeroth och tar sin hand – plus riksdagsplatsen – ifrån honom. Istället för att nöja sig med en tillrättavisning av en partikamrat kombinerat med en kommunicerad förståelse för Kent Ekeroths agerande då han uppenbart provocerats av en vänsterhuligan.

 

Det hör nämligen till saken att man kan skilja på vad som är en juridiskt “otillåten” handling beaktat utifrån vad PK-etablissemanget stipulerar (gällande i första hand Sverigedemokrater) och å andra sidan hur en sådan handling uppfattas av väljarna, d v s svenska folket. Det är långt ifrån otänkbart att man från vanligt folks sida skulle ha ganska stor förståelse för att man i en sådan situation som Kent Ekeroth försattes i, kan agera precis som han gjorde. Nämligen spontant täppa till truten på vänsterhuliganen med en handflata. En sådan handling skulle troligtvis upplevas som positiv i den meningen att SD´s ledamot i riksdagen visar sig vara en helt vanlig människa av kött, blod och ärliga känslor – och som reagerar på precis samma sätt som “”Svensson” skulle ha gjort. Istället för att till varje pris och i alla sammanhang uppträda som de hycklande “plastfigurerna” i  7-klövern och “Satis polito Åkesson. Partiledaren som bakom kulisserna erhåller PK-etablissemangets fulla stöd för sin roll som “absorberande” opinionen ute hos svenska folket, pålitligt häller det i slasken och möjliggör folk- och landsförrädarnas fortsatta förödelse av Sverige.

 

Nu sällas ännu en radikal kraft till de många som tidigare successivt uteslutits av partiledningen. Läggas till samlingen kan exkluderingen av Björn Söder från partiets reella maktutövning. Kvar finns snart enbart en till 100 procent Åkesson-ryggdunkande kader av jasägare och karriärister i partiet – samt Åkesson-applåderande “nyttiga idioter” på gräsrotsnivå som hjälpligt kan stava till politik.

 

Med beaktande av ovanstående förefaller dessvärre loppet kört för vårt land…

 

Arma barn o barnbarn i det framtida Sverige..!

 

//Kenneth Sandberg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: