Skickliga journalister

Hej på er på SVT,

Enligt MSM journalisternas egna beteendemönster måste det naturligtvis vara underordnat vad flera än 2500* arkitekter och ingenjörer som är specialister inom sina områden har för argument, för journalisterna vet självklart bättre, i alla fall enligt dem själva.
Det är helt fantastiskt att just yrkeskåren MSM journalister, särskilt de svenska, igen enligt sina egna beteendemönster, ger intrycket att de är världens mest högstående yrkesgrupp som behärskar alla mänskliga intellektuella aktiviteter bäst av alla.
Till exempel inom fysikens vetenskap låter en hel del journalister skina genom att de har den mest häpnadsväckande förmåga att förstå villkoren för att naturlagarna i vissa situationer inte längre gäller. (Däremot finns det mig vetande inte en enda SERIÖS vetenskapsman som påstår sig ha denna förmågan.)

Den långvarige och omfattande branden i höghuset i London i går och i dag ledde inte till totalkollaps av byggnadsstrukturen.

Totalkollaps av höghus med bränder som PÅSTÅDD orsak har enbart förekommit i komplexet WTC i 2001.
Den förklaringen är enligt ”Architects & Engineers for 9/11 truth” felaktig och den i praktiken enda plausibla förklaringen är att tre av höghusen i WTC komplexet den gången medvetet blev demolerat med explosiver.
Då uppstår ju en hel del frågor med potentiellt ödesdigra konsekvenser, till exempel:
Vem hade möjligheten att åstadkomma ett så omfattande och tidkrävande demoleringsprojekt?

Men det är klart att detta rör ju inte MSM journalister, särskilt inte smarta stockholmsjournalister, som enligt en viss partiledare är jädrans mycket smartare än lantisar.
Nej, för alla journalister i de störste MSM har i alla år oavbrutet odlat och marknadsfört den officiella förklaringen om WTC utarbetat av USA administrationen.
Ja, journalister i MSM har till och med tillrättavisad personer med väl begrundade uppfattningar, särskilt om opponenterna har haft någon offentlig anknytning.

Själv är jag Civilingenjör inom teknisk fysik, så jag antar att enligt MSM journalistlogik är ni då extra noga med att fullständigt strunta i vad jag har för synpunkter inom något område som kan ha den minsta lilla beröring med… just det: Teknisk fysik.
Nu är det också så att det faktiskt räcker med kunskaper från gymnasium inom matematik och fysik för att konstatera att den officiella versionen om WTC inte håller.

*Föreningen ”Architects & Engineers for 9/11 truth” har flera än 2500 arkitekter och ingenjörer som medlemmar: http://www.ae911truth.org/

MVH
Trond

Annonser

One Response to Skickliga journalister

  1. Naturligtvis har ”Trond” rätt. WTC1, 2 och -7 sprängdes och även WTC6 som innehöll ett stort bankvalv, gick samma öde tillmötes, plus att värdesakerna fördes bort. Det har nu allt sedan dagarna efter 9/11 på nätet varit en tummelplats för skeptiska och duktiga fackmän i olika yrkeskategorier, att idogt nysta upp den officiella förljugna förklaringen, till att visa vad som verkligen hände. Det mesta är nu klart och genomsökt. Antalet böcker och artiklar är väldigt många och bland de mer betydelsefulla aktörerna är just A&E for 9/11 Truth, som ”Trond” nämnde.
    Redan i början av 2002 kom Thierry Meyssan på franska Voltairenet.org, med sina internationellt uppmärksammade böcker och artiklar, bl a i Le Monde, om att Pentagon inte träffades av American Airlines Flight 77/Boeing 757-200, utan av en kryssningsrobot. Han visade upp bilder på förödelsen, i det först efter 20-30 minuter senare delvis kollapsade fasaden. Särskilt utgångshålet på ca 3 m diameter, efter TRE huskroppar hade passerats av roboten, väckte stor uppmärksamhet, med dels en bredvid hålet stående brandman och en på fasaden skriven kommentar: ”Punch-out”. Endast en kryssningsrobot med högenergi-stridsspets förmår att åstadkomma detta! Här fanns ALLT som hade kunnat få den av Mossad och CIA skapade helkriminella psyk-operationen, på fall. Dessutom före det att Irak anfölls; ett ”brott mot freden” enligt IMT i Nürnberg 1945, då retroaktiv, men 2002 sådan att Blair, Bush med flera neocons, lätt hade kunnat dömas till hängning i kort snara!
    Varför blev det inte så? JO, våra eminenta genier till journalister och deras rätt fåtaliga arbetsgivare, gav järnet för att hindra det. Så har det varit i snart 17 år och som en DIREKT följd av journalisternas SVEK, håller vi svenskar på att malas ned i ett stort FOLKMORD.
    Men ansvariga politiker i Rosenbad, riksåklagare, finansadel mm , mm, är så FEGA att de bara kan tänka på sina egna (värdelösa) skinn.
    P.S. : är själv pensionerad civ.ing i Flygteknik. Har även skickat material från just A&E for 9/11truth till tidigare och nuvarande ministrar och tidningsmän under lång tid, men INGEN har ids svara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: