Mainstream-media som verktyg i kampen mot Svensken.

Döda barn används som krigspropaganda … men bara ibland:

Videon ovan visar exempel på hur det som styr svenska massmediers vilja att förmedla bilder ur verkligheten avgörs av huruvida det gagnar projektet att omvandla Sverige till ett ”mångkulturellt” samhälle eller ej.

Bombdödade och ilandflutna barn fyller sitt syfte i denna mission. Svenska barn som mördas på Drottninggatan av asylsökande från tredje världen ska av omvända skäl undanhållas svenska folket.
Kenneth

One Response to Mainstream-media som verktyg i kampen mot Svensken.

  1. Til syvende og sidst är det den Khasariska Maffian som följer sina babyloniska rättesnören Talmud och Torah till punkt och pricka. Den förhatliga kristendomen med Jesus i högsätet och den vita europeiska rasen skall utrotas och det skall enligt judisk sedvänja ske av någon annan part. Här i form av muslimer från främst Mellersta Östern. Vi ser det ju för bövelen med egna ögon, men få vill ”ta’ till sig konceptet”, då ”nedräkningen” faktiskt har pågått i sådär 250 år och närmar sig nu sin fullbordan. Det tjugonde århundradet, 1900-talet alltså, benämns ju, inte för intet, av vissa judar (Slezkine t ex) för ”The Jewish Century”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: