PK-medierna mobiliserar i sin rapportering av terrordådet..!

Under söndagen har SVT-studion fylkats av förrädare för att med alla medel kvarhålla svenska folket i okunskap om vad som pågår i vårt land. För att hålla samtalen och informationen så långt som möjligt från bakgrund och orsaker till terrordådet i Stockholm, har mobiliserats hela Expressen-redaktionen kompletterat med vänsteristen Eric Rosén (politism.se) och den PK-renommerade nyhetschefen Ulf Johansson.

 

Med understöd av den patetiska terrorforskaren Hans Brun leder man diskussionerna in på hur symptomen – d v s terrordåden, brottsligheten och Sveriges accelererande otrygghet – ska hanteras. Från hur låsen på lastbilar ska konstrueras, betongsuggor på gågator bör utformas, skyddsräcken längs trottoarer kan uppföras, till hur lärare i skolorna ska förebygga extremism! Allt i syfte att lägga en dimridå över de faktiska orsakerna och de åtgärder som krävs för att upprätthålla ett Sverige värt namnet. D v s ett totalstopp för “flykting”-invandring och en repatriering av såväl illegala som i övrigt här oönskade immigranter. IS-sympatisörer inräknat..!

 

Programledare Karin Hübinettes mer än vanligt hispiga och stressade uppträdande under sändningen ger intryck av att vara effekten av någon slags psykofarmaka. Vilket är föga förvånansvärt med tanke på hennes högst obekväma uppgift att förmedla konsekvenserna av det “mångkulturella” samhällsprojekt som hon är en av de varmaste förfäktarna av. Att i sådana stunder och situationer inte finna minsta möjlighet att avleda uppmärksamheten i riktning Sverigedemokraterna eller något annat “högerextremt” alternativ, innebär rimligtvis ett trauma för SVT´s “politiskt opartiska” medarbetare…

 

Dagar som ovan får vi troligtvis uppleva ännu ett tag. Däremot är jag lika säker som de ovannämnda är ängsliga för, att det kommer en dag då vi inte bara befrias från dylika “Pravda”-medier utan därtill får tillfredsställelsen att åse hur vederbörande ställs till svars för sitt folk- och landsförräderi!

 

//Kenneth Sandberg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: