Löfven söker de ansvariga för terrordådet

Varför inte ta en titt i spegeln herr Statsminister ?

Bild: Jeanders

/Elfyma+

2 Responses to Löfven söker de ansvariga för terrordådet

 1. Hans-Eric skriver:

  Det är som ett hån av en riktig landsförrädare.
  Samtidigt tillåter han dessa papperslösa rabatt på vårdcentralen och fri tandvård mm.

  Misstroendevotum nu tack!

 2. 1998 såldes LO:s ”flaggskepp” Aftonbladet till Wall Street’s storbanker (Goldman-Sachs, J P Morgan, Mellon Bank of N Y) men officiellt påstods norska Schibsted vara ägaren (bulvaner uppenbarligen). Samtidigt hände samma sak med SAF:s Svenska Dagbladet. Det dröjde många år innan Mats Svegfors gick ut och avslöjade detta ytterst märkliga förhållande.
  Med början av 1998, var enligt Wikipedia, Stefan Löfven (då runt 40) internationell sekreterare i LO:s viktigaste förbund Metall och det nämns att han engagerat sig i globaliseringsfrågor.
  Det är således sannolikt att denna affär var väl känd för honom, samt vad det i förlängningen skulle komma att betyda beträffande ”den nya världsordningen, som judisk-amerikanska neocons inom Bill Clinton-administrationen då var fullt upptagna med att planera (PNAC t ex som gav oss ”9/11”). Andra kändisar inom den svenska socialdemokratin var glada globalister. Mona Sahlin, länge tänkt som statsminister, var exempelvis på besök hos premiärminister Gordon Brown i början av 2010 och hälsades då personligen välkommen, i ett tal som Brown påstod i framtiden skulle anses ha haft en historisk betydelse för ”the NWO”. Brown hävdade där att framöver fick folk flytta varthelst på klotet, där det fanns jobb.
  Inte fan fick de svenska väljarna höra sådana avslöjande tongångar från den politiska adeln. Näh, ”skola, vård omsorg” var då mantrat för dagen, något annat fick inte allmogen syssla med. Definitivt inte hysa åsikter om invandring! Det var rasism ….
  Nu är det naturligtvis inte bara SAP som är ansvariga; Moderater och Folkutbytarpartiet Fp, nu Liberalerna, samt det övriga avskummet i riksdagen är även ansvariga till vansinnet och folkmordet på oss svenskar. SD då, frågar nån’? Tyvärr även dom. Upp som en sol, men ned som en pannkaka, är deras öde. Dom vill vara fina och PK och har släppt in judiska individer i partiet, så SD tycks inte vilja förstå vad som ytterst väntar mänskligheten. Så räkna inte med SD vid valet 2018.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: