Bunkerjournalistik nu även på SVT

Bunkerjournalistik har nu blivit högsta mode i våra stora media.
De sprider obekräftade uppgifter, lögner (fake news) och rentav förtal, för att sedan snabbt smita in i sina bunkrar och göra sig oanträffbara för läsare och tittare. (Läs mer).

Det rimmar illa med medieföretagens höga svansföring och hyllande av yttrandefriheten.
Yttrandefrihet är för dem rätten att sprida vilken dynga som helst om andra utan att de förtalade ska få någon chans att försvara sig.(Relaterat)

Bildresultat för bunker journalistikSvensk journalist ”granskar” sin omvärld på toppen av sin karriär
Sista striden det är -även för MSM ? (Ìnternationalen)

DN
”DN:s nyhetsredaktion arbetar opartiskt – vi tar inte ställning politiskt eller i andra frågor.
Det vi publicerar ska vara sant, bekräftat, inte hårdvinklat och präglas av kvalitet och trovärdighet.”

SVT 

”Att vara i ständig dialog med vår publik är en förutsättning för att vi ska kunna fullfölja vårt uppdrag – idag och i framtiden.”

SR
” För att förtjäna ert förtroende måste vi göra ett bra jobb, till delar ett ännu bättre jobb än vad vi gör idag.”

Verkligheten lever inte upp till den stolta devisen om ständig dialog

/Elfyma+

One Response to Bunkerjournalistik nu även på SVT

  1. Apropos ”sanningen”, skrev jag tidigare idag en kommentar till Avpixlats artikel av Rolf Malm. Men den refuserades, ty jag är sedan september 2015 bannlyst där. Ett nytt försök på danska Snaphanen gjordes, men även där försvann mitt alster inom några minuter. Så jag försöker här:
    ……”detta eviga undvikande av sanningen – det är skrämmande på allvar”, skriver Rolf Malm helt sanningsenligt, i sin näst sista paragraf ovan (på Avpixlat, alltså). Varför det? Jo, om sanningen, hela sanningen och intet annat än sanningen, fått råda, skulle vi alla leva i god trygghet och tillfreds med våra liv. Men så är det ju inte, det vet alla. Överlevnadsstrategin hos flertalet svenskar syns istället vara att, som de flockdjur vi nu är, ställa sig in i ledet utan eftertanke och stämma in i halleluja-kören. Den sången har visserligen skorrat falsk ända sedan Vänstervågens inrullande i mitten av 60-talet, men nu är det försent. Då satte mäktiga särintressen igång med att via sitt redan då nära media-monopol, hjärntvätta oss med en hycklande och falsk Godhet, som till varje pris gick före legitima nationella egenintressen. Samtidigt slutade Sveriges industri att växa härstädes, men i desto högre grad utomlands och så till den milda grad, att Sverige sedan länge inte är en definitionsenlig industrination. Likväl väller det in utomeuropeiska halvanalfabeter, som utlovas ”svensk ekonomisk standard” och det i ett antal i miljonklassen varje 10-års period. ”Godhet” fullständigt utan eftertanke, men framför allt utan demokratisk förankring hos det grundlurade svenska folket. Ett folk som i mer än 15 år har blivit gödda på Fake News och mörkläggning om vad som verkligen, sanningsenligt alltså, skett här och i vår omvärld under dessa år. Terrorhandlingar, krig och flyktingar känner folk till, men inte vem som VERKLIGEN startade eländet: den anglo-amerikansk-israelisk-sionistiska Djupa Staten medelst en egen-iscensatt, falsk flaggad psyk-operation, som vi känner som ”9/11”.
    Vår statliga SR/SVT, liksom Elit och Överhet, har således inte mäktat med att berätta sanningen. Ett vedervärdigt handlande som aldrig kommer glömmas och förlåtas. Ty denna tystnad har grundlagt folkmordet på oss, det som nu pågår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: