7 klövern är inte intresserad av att rädda Sverige. 

Men kontentan är att nyanlända barn och unga ska kunna få ett extra långt uppehållstillstånd för att slutföra sina gymnasiestudier. Lyckas de sedan ordna ett jobb inom ett halvår ska de få ett permanent uppehållstillstånd.

”Detta är ett försök till amnesti, men det ordet vågar man inte använda. I stället skapar man en hitte-på-variant”, säger en källa med god insyn. ”

Nu vet vi att de har planerat att sänka vårt land och vårat folks framtid.

Varjager

5 Responses to 7 klövern är inte intresserad av att rädda Sverige. 

 1. MartinA skriver:

  De har inte förmåga att utvisa utlänningarna så istället döper de om sin maktlöshet för att få den att se planerad ut.

 2. Folkmordet på oss svenskar har planerats sedan mitten av 60-talet av olika särintressen, men där det judiska inslaget är det mest konsekventa, inte minst i ekonomiskt avseende. Andra grupper, speciellt de med vänsterextrema åsikter, men även mycket rika företagare (typ David Rockefeller) finns med i bilden. Samt naturligtvis ett stort antal Nyttiga Idioter och allsköns medlöpare som har stuckit upp lillfingret i luften och konstaterat åt vilket håll det blåser (i nutid alltså: större delen av partiledarna i sjuklövern, som har mutats frikostigt av diverse oligarker. Vanliga riksdagsmän mutas av väljarna genom sina vidlyftiga förmåner, som de absolut inte vill missa, så de röstar som ledarskiktet kräver).
  Folkmordet på oss kommer inte ske genom ett rent fysiskt utsläckande av våra liv, utan fast mer på ett raffinerat psykologiskt plan. Vår historia, religion och troligen även vårt språk faller i koma. Glöm inte bort att idag har svenska språket inget som helst reglerat skydd, som till exempel vissa minoritetsspråk uppbär, bland dem intressant nog jiddisch! (Antalet utövare rör sig om kanske 3 000 äldre judar).
  Med den höga takt av ”nyanlända” och i stor utsträckning, unga utomeuropeiska människor, blir vi tämligen snart en minoritet i vårt land, ett land som varit bland de mest framgångsrika på klotet sedan 1000 år, eller mer. Bedrövligt, vedervärdigt! Hur i helsicke skall de yngre svenskarna kunna bibehålla ett livsmod och framåtanda, när deras föräldrageneration och 30- och 40-talist-generationen svek dem på det mest nesliga sätt?
  Ett försök till svar, är att dessa tidigare generationer hjärntvättades till att tro att dom hade ansvar för alla som levde på klotet och till vilket pris som helst. Godhetspsykopater växte fram och snart syntes nästan alla sjunga med i halleluja-kören. Den svenska fördumningsskolan och Sveriges Radio och Television har nu i decennier befunnit sig i den ene propagandakampanjen efter den andra för att härstädes uppnå en etnisk, kulturell och religiöst maxad blandsallad.
  Myten om ”rasismens” ondska har burit frukt, trots att vi samtidigt har fått lära oss att ”det finns inga raser” (fast ofta vill judar påstå att dom är en egen ras!). Hursomhelst, så kan i så fall inte det heller finnas ”rasism”. Jo, den finns. Den finns i lika stor grad hos oss alla, men vi har hjärntvättats med hur fult det är att ha en sådan uppfattning, trots att vi alla vet, att vi i vår nedärvda arvsmassa besitter just en skyddsmekanism som vi kallar bland annat för rasism, men av PK-funktionärerna döpts om till ”främlingsfientlighet”.

 3. Riktigt, men samtidigt har man gjort sig beroende av judiska element i hopp om att kunna efterlikna Geert Wilders’ och hans parti.
  G.W. har uttalat stor förståelse för Israel, men med en sådan ordning kan mänskligheten inte överleva som fria individer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: