Det börjar brännas under fötterna på ljugande journalister

Granskning Sverige har nu blivit över hövan uppmärksammad av MSM vars journalister känner sig obekväma med att någon granskar dem.

Eskilstunakuriren och systertidningen Sörmlands Nyheter skriver om GS på flera helsidor. Andra tidningar och Public Service hänger på. Bättre reklam kan GS inte få.

För när folk går in på YouTube och lyssnar så inser de flesta att journalisterna bara försvarar sina egna privilegier.

Allt fler journalister gråter nu ut i sina media och påstår sig vara ”hotade” och ”rädda”, samtidigt som de hånar uppringarna för att de vill vara anonyma av precis samma skäl.

Verkligheten är att de hulkande journalisterna skyddas av sina arbetsgivare och kollegor, bor i skyddade enklaver och riskerar inte som uppringarna att stigmatiseras och trakasseras i media, eller få sparken från sina jobb. (Relaterat).

Men det gäller förstås bara journalister som håller sig inom åsiktskorridoren. Janne Josefsson, som inte ingår i de professionella gråterskornas skara, hängdes ut som ”nazist” efter att ha rapporterat om våldsvänstern. Alice Teodorescu utnämndes i SR till husblatte efter att hon vågat tänka utanför vänsterboxen.

MSM anklagar Granskning Sverige för att använda sig av fula metoder när de egentligen bara kopierar SR:s och SVT:s sätt att spela in och klippa samtalen.

GS har dock inte (som MSM) infiltrerat politiska partier/ungdomsförbund för att med dolda mikrofoner spela in fyllesnack- i syfte att misskreditera politiska motståndare under valrörelserna. Så gör bara Sveriges Statsradio och andra MSM. Är det seriös journalistik ?

Och när GS ringer till media för att korrigera de uppenbart falska uppgifter som sprids om Granskning Sverige så har de inte tid och lust att förklara sig. (Hallands Nyheter, SR P1).

Tips till makthavare för att slippa Granskning Sverige:
Tala sanning -var ärlig. Lev som du lär.
Var inte generös med andras (våra) pengar.
Rapportera sakligt i stället för vänstervridet !
Förtroende kan bara förtjänas -inte tvingas fram. (relaterat)

PS: Lördagskorsordet är det enda som lockar till köp av SN.
Resten duger bara till att tända brasor med.

/Elfyma+

6 Responses to Det börjar brännas under fötterna på ljugande journalister

 1. Hans Nilsson skriver:

  Det enklaste sättet att bli av med PK medier är att svälta ut dem genom att inte köpa deras tillrättalagda blaskor. Jag avslutade min prenumeration på Trelleborgs Allehanda sen ett antal år tillbaka. Detta beslut tillsammans med mitt utträde ur Svenska Islamkyrkan tillhör några av de absolut bästa jag träffat under mitt drygt 63 åriga liv.

  • elfyma+ skriver:

   Lättare sagt än gjort att svälta ut dem.
   PK-medier kan leva gott på presstöd om läsarna sviker.
   Kyrkan är stormrik och behöver egentligen inga medlemmar.
   Och ju fler som går ur kyrkan, desto mer ökar bidragen för deras ”sociala” verksamhet. Så finansieras även de andra religionerna, inte minst islam. Demokratin är satt ur spel.

 2. MartinA skriver:

  Jag tycker gammelmediajournalisterna är modiga. De vet ju om att de kommer hängas för sina brott om det blir regimskifte. Och ändå framhärdar de. Mod och ondska i skön förening.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: