Snyft går före fakta i nyhetsrapporteringen

SVT borde rapportera fakta istället för snyfthistorier som faktiskt kan äventyra patientsäkerheten. Vad är detta om inte fake news- något som alternativa media påstås sprida ?

/Elfyma+

Annonser

4 Responses to Snyft går före fakta i nyhetsrapporteringen

 1. Blodsven skriver:

  Ställa kritiska frågor för att få fram fakta är ingenting som intresserar våra ”journalister”. Snyfthistorier sväljer däremot dessa oduglingar utan problem. Bara det att en läkare tillåts gå omkring inlindad som en kåldolme i våra sjukhus, borde väl även en idiot inse att det är orimligt med tanke på hygien om inte annat….

 2. Hans Nilsson skriver:

  Locket på från SVR sida.slut

 3. Pica pica skriver:

  För det första så ser skolsystemen helt annorlunda ut i MENA-länderna och för det andra så är läkarutbildningen i vissa fall märkligt kort. Känner till en som var färdig läkare innan 21 års ålder och det klarar ingen i Sverige.

 4. ulf dahl skriver:

  En Läkar utbildning i Mena motsvarar ungefär Svensk sjuksköterska med extra utbildning. En sjuksköterska från Mena har ungefär samma utbildning som en Svensk undersköterska. Om det var flera hundra som gick snabb spåret för läkare var det tre som klara provet.förra året. Sjuksköterska från Syrien har 8 år utbildning en svensk ungefär 13 år om hon inte har specialist kometens det är ytterligare 2 år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: