Cissi Wallin ger hyckleriet ett ansikte denna dag.

Slö tittade i Metro, jag vet att det är dumt. Men när jag läste Cissi Wallins kolumn blev jag upprörd. Hon ger verkligen hyckleriet och fegheten ett ansikte. Jag har sökt och sökt, men ingenstans har jag läst att hon motsatt sig alla islamisters krav på särbehandling inom vården. Men så fort en kvinna med kristen tro följer sitt samvete, ja då jäklar skall hon hudflängas och önskas livet ur.

Detta är ett tydligt exempel på ren djävla feghet från våra PK-ister. Cissi Wallin är bottenskrapet i tunnan. En hycklare av rang. Hon riktar sig mot alternativ fakta etc etc etc. Men om hon stod upp för något borde väl hon våga skriva en kritisk kolumn om islam och kvinnors rättigheter ???

Svaret på de konservativa och inskränkta vindar som blåser måste väl ändå vara att vägra gå med på att de blandar sig i politik? Frågar man mig har religion och religiös värdekonservatism ingenting i politiken att göra. Ha gärna din tro, men ge fan i att försöka pracka den på oss övriga. Ge blanka fan i att försöka styra andra utifrån de idealen. Som alltså är sprungna ur något som står i en sagobok. Det världens mäktigaste man nu alltså kallar ”alternativ fakta”. Låt oss i stället kalla det vad det är: ovetenskaplig och diffus tro.

Jag hade lite mer humor och googlade Cissi Wallin och kritik mot Islam. Gissa hur många kritiska kolumner hon skrivit?

Svar 0.

Varjager

2 Responses to Cissi Wallin ger hyckleriet ett ansikte denna dag.

 1. xmaverickx skriver:

  Jag tittar på ”Vem vet mest” för att få lite hjärngymnastik.
  I VARJE avsnitt sedan jag vet inte hur länge ställer Herr Olsson (som antagligen tjänar kring miljonen för sitt ”public service”-jobb, en annan betydelse av ordet publik är passande nog, tomma ölglas på krogen) minst en fråga om islam, inte lika ofta om andra religioner.
  Titta på nästa avsnitt för att höra om det inte händer igen.

 2. Bodil Schibli skriver:

  Ett anonymt bråk Sörbäcksgatan 40 i Malmö idag!Flera neger och en negress slogs med vapen och knivar.Till sist fördes negressen bort i handfängsel.Någon måste veta något om
  detta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: