Om alla förintelsers (o)lika värde

Varför ska vi ständigt påminnas om nazisternas förintelseläger och folkmord men inte de andras ? (Uppdaterat 30 jan-17)

Varför ska vi känna skuld för något som hände innan vi var födda ?

Varför skall Raoul Wallenberg ihågkommas- men inte Folke Bernadotte ?

”Firandet” av (”den enda”) förintelsen  har utvecklats till en politisk ”Förintelseindustri ” – med offren som gisslan. Läs mer.

Det är många som vill profitera på förintelsen och dess offer.
Den politiska vinningen är som vanligt viktigare än offren.

Epitetet”antisemit” utnyttjas flitigt – när det passar den egna agendan.
Men hycklarnas dubbla måttstockar tål ingen granskning. (Ex.1, Ex2).

Uppdaterat:
Judiska grupper blev rasande när Vita huset under förintelseminnesdagen kallade förintelsens offer för ”oskyldiga människor” snarare än att peka ut judar som en offergrupp i särställning.

Trots uppståndelsen står regeringen fast vid sitt uttalande och säger att man även vill visa hänsyn till andra grupper som föll offer för nazisterna, rapporterar tidningen The Independent. (Läs mer).

/Elfyma+

2 Responses to Om alla förintelsers (o)lika värde

 1. Antalet offer i Auschwitz var 4 miljoner, inte bara judar således, enligt den sovjetiska undersökningskommissionen, vars utlåtande presenterades i maj 1945. Denna siffra kom att nedtecknas på 19 olika stentavlor, på olika språk, och uppsatt i Auschwitz, men de togs bort 1990. I stället återkom en ny minnestavla 1995, femtio år efter kriget, men nu var siffran reducerad till en och en halv miljon offer, de flesta judiska. Men totalsiffran förblev 6 miljoner?!
  Anledningen till reduktionen finns att söka i Gorbatjovs nya öppna politik, hans perestrojka. De historiska arkiven i Moskva öppnades för utländsk forskning i slutet av åttiotalet. Där fanns bl a 80 000 sidor dokument från Auschwitz Zentralbauleitung. Trots att ny information blev tillgänglig, betydde det inte att ”Lame Street Media” gick ut och informerade om de (något mer rätta) förhållanden som framkommit. Nä, tvärt emot kom holocaust-propagandan att öka lavinartat. Det syns bl a i Hollywood-produktioner som ”Schindlers List” från ca 1993 och några år senare i Göran Perssons nydanande storsatsning, kallad ”Forum för Levande Historia” och genom den helt ovetenskapliga skrift som kallas ”Om detta må ni berätta”, som med statliga medel trycktes upp på många av ”våra nya språk” och i jätteupplagor och i löpande nyutgåvor.
  ”Han som Bestämmer” lät sedan i slutet av januari 2000, avhålla ett stort anlagt flerdagarssymposium i Stockholm, med bl a ditkommenderade utländska statsmän, typ Gerhard Schröder, tysk förbundskansler. Jag minns väl hur jag såg Schröders plågade och olyckliga ansiktsuttryck under den TV-utsända inledningsceremonin. Allt annat var bara för inbjudna potentater. Ytterligare två evenemang kom sedan att äga rum med ett års mellanrum. Ett handlade om ”Tolerans” och det sista om ”Folkmord”. Så man tycker kanske att de olika svenska regimer som vi har åtnjutit sedan dess, borde kunna det här med Folkmord, eller hur? Bara att plocka fram ert gamla studiematerial, nå väl!
  I sammanhanget kan nämnas att vår svenska statskyrka hade upphört att vara just statskyrka 31/12 1999. Men vi fick faktiskt en ny statsreligion redan efter 3-4 veckor, i folkmun kallad Holocaustianity, den 27:de januari, med egen ”Överstepräst” (Helene Lööw, statlig tjänsteman) och ett eget Tempel i form av ett nedlagt postkontor i Gamla Stan’.
  För ordningens skull kan jag meddela att antalet omkomna judar i Auschwitz 1942-1944 var: Död i tyfus: 58 240. Död av annan orsak:
  2 064 (varav 117 blev administrativt avrättade). Således 60 421 judar. ( Gå till Google och slå på ”Official German Record of Prisoners in Auschwitz Concentration Camp , May 1940 through December 1944”. Dr Germar Rudolf står som ansvarig. Han blev olagligen deporterad från USA år 2005 till Tyskland och där han fick 3.5 års fängelse för sin mycket omfattande revisionistiska historieforskning).
  Eljest existerar ett indirekt bevis för att det som jag en gång fick lära mig i gymnasiets historieundervisning, det att ”6 miljoner judar mördades i gaskammare i tyska koncentrationsläger”, är en lögn, en ren krigsbetingad propagandalögn. Det är Winston Churchills sexvolyms-serie om andra världskrigets historia, som han 1953 fick Nobelpriset i litteratur för. Ingenstans bland de mer än 4 000 sidorna finns ordet gaskammare omnämnt! Churchill fick dagligen rapporter från ”kod-knäckarna” i Bletchley Park, så han visste.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: