Vems ärenden går krigshetsaren Carl Bildt ?

I ett brev till Donald Trump kräver svenske Carl Bildt, 67, tillsammans med exministrar från Östeuropa, att den tillträdande amerikanske presidenten ska bryta sitt löfte om att förbättra relationerna med Ryssland. (Uppdaterat)

I brevet, som publicerats av Washington Post, uppmanar politikerna Trump att inte riskera den ”fred, förutsägbarhet och säkerhet” som uppnåddes ”genom vår seger i kalla kriget” genom att göra närmanden till Ryssland.

De betonar i brevet att ett förnyat amerikansk-ryskt samarbete skulle ”demoralisera” Ukrainas pro-europeiska och pro-amerikanska krafter. (Läs mer).

Varför är det så viktigt för oligarkerna och deras handgångne Carl Bildt att Ukraina blir ”pro-amerikanskt”. Så viktigt att det är värt ett krig med Ryssland.

Förklaringen kanske finns i drömmen om återupprättandet av landet Khazarien från vilket 80-90% av världens judar härstammar. Statsbildningen förintades på 1000-talet.

Khazarien när det var som störst på 900-talet

Moderna judar har dock helt tagit avstånd från denna exakta historiebeskrivning och istället hävdat att man har sina rötter i Palestina, detta för att legitimera sitt krav på det landet. (Relaterat)

Fyrtio miljoner ukrainare blir klämda mellan utländska intressen som de inte kan påverka, anförda av USA, Israel, NATO och EU. (Läs mer).

Carl Bildt har en framskjuten ställning i ett flertal organisationer som finansieras av George Soros och andra globalister som vill rasera nationalstaterna. Samme Soros som spekulerade mot den svenska kronan under Bildts regeringstid. (Läs även).

/Elfyma+

Relaterat: Ryssarna hackade inte det amerikanska valet

3 Responses to Vems ärenden går krigshetsaren Carl Bildt ?

 1. Hans Nilsson skriver:

  Bildt går Demokraternas ärende.

 2. Jacky skriver:

  Har ni hört hans fru, Anna- Maria som gastar på en video på youtube som ledarmot i EU-parlamentet.
  – EU-medborgare måste äta mer Gmo- mat.
  De är väl köpta av Judebankirerna, hela familjen Bildt. Dessa bankirer som sprider pest på jorden. Tur att England gick ur EU. Nu väntar vi bara på att Sverige ska gå ur också, och inte vara ett lätt byte för samma judebankirer.
  PS glöm inte att rösta på Åkesson i valet nästa år. Han är den ände som inte är köpt, ännu

 3. Jovisst gör han det, men det är inte Demokratin som Charlie Bult gör sig till tolk för. Han är sedan sjuttiotalet medlem i Tri Laterala Kommissionen, bildad 1973 av David Rockefeller, oljemiljardär och Zbigniew Brzezinski, geopolitisk maktspelare och gammal presidentrådgivare. Bildt’s agenda i rollen som svensk politiker har varit att lotsa in Sverige i NATO och in i EU, som steg 1, för fortsatt upptagande i den Nya Världsordning, som ”the AngloZionists” har aktivt och med falska och genomruttna metoder, arbetat för sedan de på allvar gick till verket, genom den dåligt utförda falsk-flaggade psyk-operation, som går under namnet ”9/11”-spektaklet.
  Svensk Elit, vissa rikspolitiker, vissa media och då särskilt inom SR/SVT, högre officerare och annat etablissemang-avskum, har sedan slutet av nittiotalet varit medlemmar i denna sammansvärjning. Att det är fråga om ett avskaffande av demokratin härstädes, behöver knappast påpekas. ”All offentlig makt utgår från folket” står det i portalparagrafen. Det sker normalt genom val vart fjärde år här i Svedala. Vilket i sin tur kräver att framförallt MSM sköter sitt jobb, men definitivt sedan september 2001, har det inte skett. Media har mörkat och ljugit och har t o m på sistone medgivit att de kolporterar Fake News. Samtidigt har minst en miljon främmande människor nästlat sig in i landet med Elitens goda minne. Vår en gång så skapliga krigsmakt, har de facto nedmonterats, så epitetet på oss svenskar rätteligen är ”Ett Folk utan Försvar”. Vilket kanske inte spelar någon större roll, nu när vi tydligt kan se att vårt land har tagits ifrån oss, på sätt som skrivs FOLKMORD.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: