Vilken hotbild skall försvaret anpassas till ?

De borgerliga partierna bjuder nu över varandra i sin nyvaknade iver att satsa pengar på försvaret, efter att de själva (när de hade makten) dragit ner på försvarsanslagen.(SvD).

Försvarsminister Peter Hultqvist vill inte delta i en auktion om vem som ger mest pengar till försvaret. Han vill i stället diskutera den militära förmågan i förhållande till hotbilden. Det vill vi också. (Bild).

Hur ska försvaret anpassas till den aktuella hotbilden ?

Relaterat: Vad vill Försvarsmakten försvara ?

/Elfyma+

2 Responses to Vilken hotbild skall försvaret anpassas till ?

  1. Hans Nilsson skriver:

    Folk och försvar har sina dagar i morgon Måndag och Tisdag då får vi kanske reda på vilken hotbilden är och varifrån den kommer. En inte alltför vild gissning blir nog Putin och Trump. Dessa två får klä skott för ALLT som hänt i världen de senaste 40 åren. PK folket och makthavare är helt desperata för ingenting går längre som de har velat alltså förstöra jordklotet.

  2. xmaverickx skriver:

    Så den sexuddiga stjärnan platsar inte in bland hoten mot Sverige, för att AshkeNazzarna har assimilerat sig och bara hugger oss i ryggen?
    Snart har muslimerna också assimilerat sig och svensken, av allt fläskätande sjuka hjärna blir tagen både framifrån och bakifrån.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: