Vad vill Försvarsmakten försvara ?

Försvarsmakten vet inte längre vad som skall försvaras efter murens fall. Vad finns kvar att försvara ?

Hur försvarar man öppna gränser och allt åt alla ?
Genom att arkebusera dem som inte vill ha de nya ”utmaningarna” ?

Lyssna när den eminente Johan ställer relevanta frågor som FM försöker
– men inte kan svara på. De vågar inte ens tänka tanken.

Vi betalar 44 777 432 000 kr för en gigantisk värdegrundsapparat med oklara mål och syften. Ansvaret ligger hos politikerna och en politiserad ledning.

Relaterat om Försvaret

PS: Ska invällarna även få ett snabbspår in i det svenska försvaret ?
För 90% har ju redan militär utbildning (källa).

Elfyma+

2 Responses to Vad vill Försvarsmakten försvara ?

 1. Strax efter riksdagsvalet 1998 bestämde sig vår Elit, att Sverige skulle bli en del av den kommande Anglo-Sionistiska Nya Världsordningen, som då redan var bestämd och som då planerades intensivt, inte minst av judiska neocons, som svansade runt i Bill Clintons administration och pekade med hela handen, bl a genom PNAC: Project for a New American Century, vilket inleddes med ”9/11”, som ju gav oss alla krig i MENA och alldeles särskilt stora flykting- och migrant-strömmar, som planenligt leddes norrut mot Europa. Vi fick i praktiken även en diktatur i Väst, då media helt omvandlades till att bli Elitens megafon.
  Det svenska försvaret fick i början av 1999 helt nya direktiv, trots att man i valet på hösten innan, inte på något sätt förvarnat om det, men höga officerare med stor NATO-vurm och idéer om ”dator-krigföring”, gick fram med smygtaktik om Partnerskap och placering av svenska militärer i NATO-högkvarteret i Bryssel. Det skulle vara lugnt i världen fram till 2010, sa’ man, så FM kunde reduceras till något som mest liknade en önskedröm för Maj-Britt Theorin. Exempelvis skulle antalet JAS39-divisioner nu bli endast 4 stycken, mot de 12 som hade varit bestämt. Material började säljas ut, trots att mycket var nytt. Pengaskövlingen var enorm. FM upphörde efter ett kort tag att i praktiken existera, annat än vad som benämndes som IO: Internationella Operationer. Detta var nytt, men skulle endast omfatta sisådär 7000 stamanställda legoknektar; värnplikten avskaffades. Att det var fråga om en slags militär polisstyrka, som skulle ut i oroshärdar runt hela klotet inom ramen för the NWO, framgår av att de som ville bli soldater tvingades skriva på papper att de frivilligt gick med på IO-tjänst.
  Som många nu äntligen har förstått, så är den gränslösa, statslösa, nya världsordningen, det som svensk Elit helt egensinnigt har bestämt åt oss svenskar, men till ytterligare visso, skall en betydande del av befolkningen ”bytas ut” mot folk från tredje världens olika hörn, där det svarta Afrikas folk, tillsammans med muslimer från Mellersta Östern har en speciell plats, kan det tyckas. Ett veritabelt folkmord på oss svenskar och instigerat av personer som många här tidigare har uppfattat som betrodda personer, typ Carl Bildt, Fredrik Reinfeldt, Anders Borg, Göran Rosenberg, för att nu nämna några. Men de politiska partierna tycks ha varit med på notan. Försäljningen av LO:s Aftonbladet och SAF:s Svenska Dagbladet år 1998 till Wall Street’s storbanker, bär vittne om det. Även Centerns omfattande dagstidningsinnehav har sålts ut, för två miljarder, trots att de bar sig ekonomiskt.
  Det som har hänt är kriminellt och ett svek i galaktisk omfattning. Det kommer aldrig att glömmas eller förlåtas!

 2. ericr45 skriver:

  Vad skall man ”försvara”?
  Vi har redan den mest vedervärdiga fi finnandes inom landet och alltfler anländer och över våra ”gränser”?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: