Lina Lund tycker att terror dådet i Tyskland kom olägligt för Frau Merkel.

Man blir bara mer och mer arg på DN och dess dumheter. Det finns snart ingen hejd på hur usla deras ”journalister” är.

”Dådet kommer olägligt med mindre än ett år till dess att Tyskland går till parlamentsval och Merkel ska försöka bli omvald en fjärde gång. ”

Detta skriver Lina Lund efter att minst 12 människor dödats i ett terrordåd. Hennes stora rädsla är att Merkel inte skall bli omvald pga av hennes öppna dörren politik som kostar Tyskar livet.

”I Tyskland, liksom i Sverige, har emellertid opinionen i flyktingfrågan svängt. Brytpunkten kom i samband med nyårsnattens händelser i Köln då ett stort antal unga kvinnor anmälde att de blivit utsatta för sexuella övergrepp av unga män med invandrarbakgrund. Händelserna skakade om Tyskland och bidrog till en mer negativ inställning gentemot flyktingarna.”

För Lina verkar det bara vara jobbigt att Tyskarna har mage att klaga för att deras kvinnor och döttrar blir sexuellt ofredade och våldtagna.

En attack i centrala Berlin var det sista som Angela Merkel önskade sig i julklapp.

Nu vill jag inte vara sådan men denna Lina Lund borde kanske åka till ett av hennes hyllade mångkulturella områden och fira nyår?

Varjager

4 Responses to Lina Lund tycker att terror dådet i Tyskland kom olägligt för Frau Merkel.

 1. xmaverickx skriver:

  Hur många döda kroppar har ni sett?
  Merkel och MSM säger att tolv människor dödades, ni är inga fans av varken Merkel eller MSM, vill ni ge sken av åtminstone, men tror på vad allt vad de säger!?
  Är det för mycket begärt att kräva LITE logiskt tänkande!?
  http://www.youtube.com/watch?v=3MMAInv1UFU&t=12s&index=7&list=LLl-uavUQYejR9z0eFvRAkpw
  http://www.youtube.com/watch?v=mxjiJQlb4Sg&t=2s&index=25&list=LLl-uavUQYejR9z0eFvRAkpw

  • Blodsven skriver:

   Detta fruktansvärda dåd är väl i såfall knappast till Merkels eller MSMs fördel? Du tycks ju tro på allt vad som läggs ut på YouTube, så ta det lite försiktigt med vissa påståenden.
   Ha en God Jul o Gott Nytt År hur som helst till er alla!

   • xmaverickx skriver:

    Nej jag tror inte på allt som läggs ut på YT. Jag tittar/lyssnar/läser mycket där och MSM OCH drar mina egna slutsatser.
    Och vilka bevis har du för att detta var ett fruktansvärt dåd, det som visas på bilder/filmer här http://www.liveleak.com/browse?q=Berlin!? där inte ens ”crisis actors” syns på bilderna.
    Är inte till Merkels fördel, du skämtar?
    Vad säger hon nu, jo att fler skall avvisas (Lita alltid på vad en politiker säger!?), och varför SÄGER hon det tror du?
    Det har inget med det här att göra svenska.yle.fi/artikel/2016/11/20/merkel-vill-fortsatta-som-kansler-det-var-ett-oandligt-funderande
    Och det här är inte från YT, jag söker information på HELA nätet, vilket de flesta är alltför lata för att göra, de vill ha allt serverat och färdigtuggat så att det bara är att svälja.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=126730
    Och jag får önska detsamma, dvs God Jul o Gott Nytt År, trots att jag inte har fått så mycket respons, mest blivit ignorerad, tog bland annat upp ”antimobbningsorganisationen” friends i ett par kommentarer. (Ingen såg väl sambandet med det och något annat.)

 2. Hans Nilsson skriver:

  Det syns på Merkels ansiktsuttryck att detta attentat kom vid helt fel tidpunkt. När det visas bilder på henne trampar hon nästan i mungiporna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: