Intellektualism á la Per Svensson på DN.

http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/per-svensson-friheten-mellan-skylla-och-karybdis/
Högtidsstund novemberpogromen
Per Svensson förbryllas av ledarskribenter som gör sig till språkrör för Kommunförbundet.
“Det finns något ungdomsförbundsmässigt över den opinionsbildning den politiska redaktören Alice Teodorescu och hennes medarbetare på GP:s ledarsida bedriver ´varför skulle det vara farligt att samarbeta med SD, man pratar med dem, ställer krav…´.
Tidningens nuvarande politiska redaktör Anna Dahlberg tycks vilja profilera Expressen som ett kamporgan för Kommunförbundet. I flera år nu har Anna Dahlberg hävdat att man måste börja tala om ´målkonflikten´ mellan liberal flyktingpolitik och välfärdsstat. Hon tycks vara genuint och accelererande moraliskt upprörd över vad hon uppfattar som ett bekvämlighetshyckleri, av två goda ting väljer ´vänstern´ båda.

Gång på gång återkommer hon till detta: ´Den svenska debatten har präglats av förljugenhet och ängslighet. Vi har inte velat tala om de svåra målkonflikterna mellan en gränslös asylrätt och en nationell välfärd så som de ser ut utan så som vi tycker att de borde vara´.”

…………..

På den tid då Sverige fortfarande var ett välfungerande rike med klokt styre och mediearbetare vid sina sinnens fulla bruk, gav man vård åt “intellektuella” á la Per Svensson på någon adekvat institution. Idag huseras de tragiskt nog på PK-redaktionerna som kulturskribenter..!

Arma efterkommande att försöka överleva i detta Absurdistan!

Kenneth Sandberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: